CímlapsztorikEgészségünk

2 nap után beszélni kezdett az autista fiú a kannabisz olajos kezelés után – VIDEÓ

Megható videó mutatja meg, mekkora erő rejlik ebben a kis zöld növényben, és mennyi mindenre lehet használni.

Ezerarcú gyógynövény

Itt a bizonyíték arra, hogy a kannabisz bizony nagyon hatásos lehet bizonyos betegségekkel szemben, és nem csak a daganatok ellen hatásos.

Sőt, valójában a kannabusz egy univerzális felhasználású növény.

Hirdetés

Nem véletlenül kezelték a múltban gyógynövényként számos kultúrában.

Mint azt a titkokszigete.hu is megírta, találtak például egy 2500 éves sírt Szibériában, ahol egy jégkirálynő holttestét megvizsgálva kiderült, hogy mellrákjából kannabisszal gyógyította ki magát.

Kalel megdöbbentő küzdelme

Kalel Santiago élete teljesen megváltozott, miután elkezdték nála alkalmazni a kannabiszt, méghozzá kannabiszolaj formájában.

A kis Kalelt korábban a rák egy nagyon ritka formájával diagnosztizálták: neuroblastoma alakult ki nála, ami szinte minden esetben halálos, csak nagyon ritkán gyógyítható.

Óriási szerencséje volt, hogy a hagyományos terápiák, a kemó és a sugarazás mellett valahogy túlélte, és le tudta küzdeni a rettegett betegséget.

Azonban ennek az egésznek “ára” volt, ugyanis Kalelt később autizmussal diagnosztizálták. A család bár örült, hogy a rákot túlélte, mégis elkeseredettek voltak.

Az autizmusa olyan súlyos volt, hogy Kalel nem beszélt…

Orvosi csoda történt az autista fiúval

Az orvosok nem adtak sok esélyt arra, hogy valaha egyáltalán újra beszélni fog. Ekkor hallottak a szülők a kannabiszolajról, és egy ismerősük javaslatára adtak is egy esélyt neki.

Elkezdték vele kezelni, magas dózist kapott a kisfiú, aztán 2 nap teleltével jött a döbbenet, ami kisebb orvosi csodaként értelmezhető.

Hirdetés

Kalel ugyanis beszélni kezdett.

Aztán később ismét megtanult járni is, és ma már majdnem teljes életet él.

A szülők tudják, hogy a kannabiszolaj segített fiuknak “visszatérni az életbe”, és azóta hisznek a zöld növény csodatévő erejében, és abban, hogy valóban sok betegséggel szemben hatásos.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.