CímlapsztorikÉrdekes világ

A Föld örökös őrzőinek üzenete: helyettünk nem oldhatják meg a problémákat,

Az 1960-as években megkezdődtek az elrablási beszámolók, így a humanoid és barátságos idegenek történetei a háttérbe szorultak. V

iszont a terveiket valószínűleg tovább szőtték, ugyanis azóta annyi híres és befolyásos ember tett tanúvallomást velük kapcsolatban, hogy azt letagadni már nem lehet. 1954-ben Sir Peter Horsley légimarshall beszélt egy nordikus idegennel;

1997-ben Kalmukföld elnökét, Kirsan Nyikolajevics Ilyumzhinov a hajójukra vitték; Miyuki Hatoyama, azaz a japán first lady a 80-as években találkozott velük, s meglátogathatta a bolygójukat is.

Hirdetés

A földönkívüliek az erkölcsi és pozitív tanácsaikat átadták az embereknek, viszont sajnos a Föld helyzete mit sem változott.

Bár vannak békeaktivisták, természetvédelmi szervezetek és egyéb hasznos csoportosulások, a bolygón még mindig óriási a káosz.

Bármennyire is figyelnek minket az idegenek, helyettünk nem oldhatják meg a problémákat, mert abból semmit sem tanulna az emberiség.

Tanácsaikat viszont megfogadhatjuk, s úgy néz ki, már régóta őrködnek felettünk.

Amikor még ufókról sem lehetett hallani, akkor Alice Baley (1880-1949), a teozófia mozgalom egyik nagy alakja úgy vélte könyveiben, hogy:

”Extraplanetáris lények ebben az időben is segítséget nyújtanak…a bolygónk aurája alatt nagy erők és entitások várnak arra a lehetőségre, hogy aktívan részt vegyenek a világunk megváltásában.”

Baley sokszor telepatikus üzeneteket kapott egy Mestertől és ezek a tapasztalatok nagyon hasonlítanak a későbbi kontaktok élményeire.

Minden jel arra mutat, amit az egyik ilyen kapcsolattartó, Howard Menger felesége, Connie is mondott:

„Úgy tűnik, hogy a háttérben egy pozitív szervezet is tevékenykedik, egy tudományosan és lelkileg elkötelezett csoport, akik különböző feladatokon dolgoznak, még ha a színfalak mögött is maradnak.”

Hirdetés

Talán ők lehetnek a Föld örökös őrzői, akár földönkívülieknek, akár

Mestereknek vagy szellemi lényeknek hívjuk őket.

Ők azok, akik figyelnek minket, az emberiséget, és akik arra várnak, hogy fajunk túllépjen a saját árnyékán.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.