CímlapsztorikÉrdekes világ

A Gesara-terv bejelentése menthetné meg a világot: eltörölnének minden adósságot és hitelt a bolygón!

Világszerte véget vetne a jelenlegi világrendnek, és egy sokkal igazságosabb újra elosztást valósítana meg. A GESARA bejelentését követő 120 napon belül új elnöki és kongresszusi választásokat hoz létre. Az ideiglenes kormány megszünteti az összes nemzeti vészhelyzetet, és visszaállítja az alkotmányos jogot.

Kevesen tudják, hogy a GESARA-t (Globális Gazdasági Biztonság és Reformációs Törvény) a világ 209 szuverén nemzete hajthatja végre a közeljövőben, és a legkomolyabb reformációt jelenetné nemcsak erre az országra, hanem az egész bolygóra nézve.

Az egyetlen cselekmény elhárítja az olyan “pénzügyi rákfenéket”, mint a Federal Reserve Bank, az IRS és az USA, Inc. árnyék kormánya, és még sok más.

Hirdetés

A Gesara-tervről szóló szóbeszédek szerint a nem túl távoli jövőben az Egyesült Nemzetekben New Yorkban nyilvánosan bejelentik, a GESARA azonnal végrehajtja a következő változtatásokat:

-Megszakítja az összes hitelkártyát, jelzálogot és egyéb banki adósságot az illegális banki és kormányzati tevékenységekhez. Sokan ezt „jubileumnak” vagy az adósság teljes megbocsátásának nevezik.

-Eltávolítja a jövedelemadót.

-Eltávolítja az IRS-t, az IRS munkatársait pedig az amerikai államkincstár nemzeti adóterületére helyezik át.

-17% -os átalányösszegű, nem alapvető fontosságú új tételeket hoz létre, amelyek csak a kormányzat adóbevételei. Más szóval, az élelmiszer és az orvostudomány nem lesz adóztatva; nem használnak olyan elemeket, mint például a régi otthonok.

-Növeli az idősebb polgárok előnyeit.

-Visszatér az Alkotmánytörvényt valamennyi bírósághoz és jogi ügyhez.

-Visszaállítja az eredeti nemesség-módosítás címét.

-A GESARA bejelentését követő 120 napon belül új elnöki és kongresszusi választásokat hoz létre. Az ideiglenes kormány megszünteti az összes nemzeti vészhelyzetet, és visszaállítja az alkotmányos jogot.

Hirdetés

-Megfigyeli a választásokat és megakadályozza a különleges érdekcsoportok illegális választási tevékenységét.

-Létrehoz egy új amerikai államkincstárat, szivárvány valuta mögött az arany, ezüst és platina nemesfémek, véget vetve a csődök lehetőségének, az Egyesült Államok által kezdeményezett Franklin Roosevelt 1933-ban.

-Tilos árusítani az születési anyakönyvi nyilvántartásra vonatkozó kötvényeket.

-Új amerikai kincstári bankrendszert kezdeményez az Alkotmányjoghoz igazodva.

-Eltávolítja a Szövetségi Tartalékrendszert. Az átmeneti időszak alatt a Szövetségi Tartalék és az Egyesült Államok kincstáráa egymás mellett működhet, hogy megszüntesse az összes Federal Reserve jegyzetet a pénzkínálatból.

-Visszaállítja a pénzügyi adatvédelmet.

-Minden bírót és ügyvédet átállít az alkotmányjogba.

-Megszünteti az agresszív amerikai kormány katonai akcióit világszerte.

-Megteremti a békét az egész világon.

-Soha nem látott jólétet bocsát rendelkezésre hatalmas pénzösszegekkel humanitárius célokra.

-Lehetővé teszi, hogy több mint 6000 szabadalmat bocsássanak ki a nyilvánosságtól elnyomott, elnyomott technológiákról, beleértve a szabad energiaeszközöket, az anti-gravitációt és a speciális gyógyító gépeket.

-Megszünteti az összes jelenlegi és jövőbeni nukleáris erőforrást a Földön.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.