CímlapsztorikMisztikum

A Vatikán végső beismerése a járványról: végig megvezették a világot?

Ha jól látják a vatikáni források, akkor 2020 óta egy álvalóságban élünk és az egész világ át van verve…

Egy kényelmes hazugsággal akarják teljesen átformálni az egész világunkat?!

Miről is van szó pontosan?

Hirdetés

És miért állítja egyre több forrás főleg a Vatikán környékéről azt, hogy egy világcsalás áldozatai, elszenvedői vagyunk?

Szerintük a pandémia bár egy valós esemény volt, és feltehetően bizonyos értelemben a véletlen műve, az azt követő pánikkeltő hullám és a média, a politikusok nyilatkozatai már mind egy előre megkomponált “darab” részei.

A végső cél a társadalom és az egész világ átalakítása volt.

Egy sokkal kevésbé összetartó emberiség létrehozása.

Miközben a félelmet és pánikhangulatot fullra felcsavarták, milliárdokkal hitették el, hogy nincs más út, csakis a totális kontroll.

Egy előre megírt forgatókönyv alapján “verik szét” a régi világrend még megmaradt elemeit, hogy egy Újat ácsoljanak a káosz világszínpadán.

Az egész világot megvezették, méghozzá olyan szinteken, hogy elképzelni sem tudjuk.

A konkrétumokról: már 2019 őszén végbement egy nagy vezérigazgató exodus, a nagy vezetők sorra mondtak le pozícióikról és vagyonukat ismeretlen helyekre “mentették”, legalábbis egy részüket.

Carló Viganó vatikáni érsek szerint a covid és az azt követő “cirkusz” egy társadalmi kísérlet volt globális szinten, valamint az Új Világrend előkészítése.

Hirdetés

Egyúttal a gazdaság teljes átalakítása a nagy gazdasági RESET címén.

Egy bennfentes azt állítja, hogy részese volt annak a globális tervnek, mely a társadalom viselkedését “tesztelte” le 2020 elejétől kezdve.

Az egész “eseményláncolatnak” már 2019-ben megágyaztak.

Merkel, nem véletlenül volt Vuhanban 2019 októberében, mielőtt kitört a járvány.

Az sem véletlen, hogy 2019 végén végbement a nagy vezérigazgatói exodus, azaz rengeteg nagy cégvezér mondott le váratlanul posztjáról majd adta el az ÖSSZES részvényét.

Nagyon sok gazdag bankárcsalád pedig aranytartalékokba menekítette a vagyonát.

“Ők voltak a ravasz tücskök, akik míg a hangyák egész évben gyűjtögettek, ők mindezt ellopták és felélték, hogy a nyomorúságos időkben túlélhessenek”

-jegyzi meg.

A hatalmi rendszerek mind azért léptek működésbe, hogy “teszteljék” az embereket, és elmeprogramozzák őket.

Annak a demonstrációját láthattunk a színfalak mögött, amivel a közvéleményt formálják anélkül, hogy ezt a 7 milliárd emberből bárki észrevette volna…

Hogy egy felsőbb hatalomnak mit képesek elhinni az emberek, és hogy hogyan ültethető be az agyakba a félelem, hogyan lehet “elhitetni” hamis híreket, miként lehet rájátszani az emberek ösztöneire.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.