CímlapsztorikÉrdekes világ

Az évtized beszédét mondták el Bill Gates letartóztatását követelve az olasz parlamentben egy bátor politikusnő

A múlt héten vitathatatlanul a legjelentősebb felháborodás az olasz Sara Cunial képviselőtől hangzott el a parlamentben, egy talán soha nem hallott stílusú beszéd során.

Szenvedélyes beszédében Cunial felhívta a törvényhozókat, hogy szálljanak szembe a Covid-19 elleni bizarr lépések bármilyen tervével.

Az ilyen erőfeszítéseket a korrupt elit – a Mély Állam – szorgalmazza.

Hirdetés

Azt állította, hogy Bill Gates az egyik fő bűnös, és hogy rengeteg dolog mögött közvetlenül ott állhat, ha nem a járvány elindításában.

Gates évtizedek óta dolgozik a népességcsökkentés politikáján és a globális politika diktatórikus ellenőrzési tervein, amelynek célja, hogy elsőbbséget szerezzen a mezőgazdaság, a technológia és az energia területén.

Az olasz politikus szigorúan kritizálta azokat a koronavírus-ellenes intézkedéseket is, amelyeket országa az elsők között vezetett be.

Cunial szerint az elszigeteltség a globalista napirendet szolgálja, míg az olaszok “a hamis tudomány szent inkvizíciójának” áldozatai lettek.

“Gyermekeink veszítenek a legtöbbet, akiknek megerőszakolták a lelkét,” – mondta Cunial.

Íme a videó:

“Ilyen módon az iskolához való jogot csak egy karkötővel kapják meg, hogy hozzászoktassák őket egy próbaidő alatt a rabszolgasághoz és a kényszergyógykezeléshez.”

“Mindezek valódi célja a teljes irányítás.

Az emberi lények feletti abszolút uralom, tengerimalacokká és rabszolgákká alakulva, megsértve a szuverenitást és a szabad akaratot.”

Hirdetés

Amikor a heccelők megpróbálták félbeszakítani, a ház elnöke rendre intette őket, mivel a “szabad parlamentben mindenkinek joga van véleményt nyilvánítani,”

– és végül megtapsolták.

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.