Érdekes világMisztikum

“Bill Gates és ‘háborúja a készpénz’ ellen valójában óriási fenyegetés szabadságunkra nézve!”?

Neves elemzők figyelmeztetnek egy folyamatra, mely ha teljesen végbemegy, akkor az ismert világunk teljesen megszűnik, és egy másik, mindenféle értelemben ellenőrzött pénzrendszer adósrabjaivá válhatunk. Szerintetek felesleges aggodalom, túl van fújva, vagy valóban van mögötte valami?

Szemmel látható, hogy Bill Gate,s a nagy filantróp milliárdos nevébe botlik az ember, szinte akárhová néz.

A 2020-as év eleji események újra rávilágítottak azokra a figyelmeztetésekre, melyek évek óta hangoztatták: közel egy korszakváltás, és a jelenlegi, több mint 250 éve uralkodó pénzügyi világrendet és geopolitikai felállást megszüntetik, átalakítják.

Hirdetés

Ehhez pedig óriási változások szükségesek, ennek pedig egyik alapja a pénz feletti uralom lehet – állítják ennek a konteónak a hívei.

Szerintük ugyanis a világ vezető elit csoportjai és a 300 szupergazdag családok mind azon dolgoznka, hogy “kiirtsák” a készpénz használatot.

A pénz feletti kontroll egy digitalizált pénzvilággal lenne ugyanis elérhető.

Azonban az elmúlt 30 évben a digitális forradalom ellenére sem működött a készpénz eltakarítása.

Norbert Häring közgazdasági doktori fokozattal rendelkezik, és a Világgazdasági Központ társalapítója és társigazgatója, a világ második legnagyobb közgazdász-szövetsége.

Dr Häring pénzügyi újságíró, blogger és népszerű közgazdasági könyvek szerzője.

Két legutóbbi könyve a készpénz eltörlésére irányuló kampányt tárta fel. A legutóbbi , német nyelven, 2018-ban kiadott ” Schönes neues Geld ” (Brave new money) ‘Szép Új Pénz’ a transzhumanista, eugenista Huxley Szép Új Világa után szabadon 2018-ban jelent meg.

-írja az alternativhirek.com

Dr. Häring 2015-ben pert indított annak érdekében, hogy közszolgálati műsorszolgáltatóknak készpénzben fizethessük a díjakat és a per azóta eljutott az Európai Bírósághoz is (CJEU).

Hirdetés

A Bíróság szóbeli meghallgatásának időpontja 2020. június 15.

Véletlen lenne?

Vagy az effajta időzítések mellett nem szabad véletlent keresni, mert a vak is látja, hogy nem az?

De hogy is jön ide Bill Gates?

2005 körül kezdődött a „készpénzháború”, ahogyan ők hívták, ami akkor csak a Visa és a Mastercard bejelentett üzleti stratégiája volt a készpénzhasználat visszaszorítására, mert ők látták, hogy bankkártyáik számára az egyedüli konkurencia és kockázat a készpénz.

Körülbelül 2011-től ez a fajta beszélgetés teljesen leállt.

Nos, Bill Gates nagyvállalata, melyet már csak a színfalak mögül irányít és pátyolgat – a Microsoft bejegyzett egy különleges szabadalmat, mely a készpénz megszüntetésében játszhat majd óriási szerepet.

Az alapelv az, hogy egy bőr alá ültethető mikrochip tároljon minden információt az állampolgárokról, köztük a digitális “pénztárcájuk” adatait, is, egy egységes digitális valutában.

2020 március 26-án ugyanis konteó gyanús információk szerint egy teljes értékű szabadalmat jelentettek és iktattak be WO/2020/060606 kódszámon.

Sokan csak a 060606-os szabadalomként ismerik (ha kihagyjuk a nullákat, pont 666, érdekes, mi?).

https://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2020060606&tab=PCTBIBLIO

A jelenlegi globális veszélyhelyzet – melyről napokig el lehetne vitázni, hogy generált vagy “rásegítettek” – pedig remek “ürügy” az effajta bőr alá ültethető technológiák bevezetésére a konteó hívők szerint.

Hiszen ezek nyomkövetők, amikkel a jövő járványainak elterjedését lehetne megelőzni és követni, az egészségünk védelmében

– sulykolják ők.

De hogy tényleg így lesz-e az a jövő és a jóindulatuk zenéje.

Források:
https://sputniknews.com/analysis/202005071079213583-bill-gates-and-his-war-against-cash-are-a-threat-to-our-liberty-economist-warns/

https://sputniknews.com/analysis/202005071079213583-bill-gates-and-his-war-against-cash-are-a-threat-to-our-liberty-economist-warns/

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.