CímlapsztorikMisztikum

Carlo Viganó: a Vatikán érseke kitálalt: a háttérhatalommal szövetkeztünk, Ferenc pápa elárulta a világot

A befolyásos érsek elmondta a teljes igazságot az egyház jelenlegi működéséről és Ferenc pápa valódi szándékairól…

Carlo Maria Viganó szerint Ferenc pápa arcátlanul emeli a tétet folyamatosan, a Vatikán pedig tulajdonképpen már rég letért arról a krisztusi útról, melyet még maga Jézus fogalmazott meg és rakott le.

Az egyház a jelenlegi formájában valójában nem más, mint egy több mint kétezer éves gazdasági társulás, és egy olyan hatalmi ág, mely a politikai és a média mellett a legnagyobb befolyással rendelkezik.

Hirdetés

Gondoljunk csak bele, több milliárd híve van, akiket gyakorlatilag vakon tudnak vezetni.

Ferenc pápa folyamatosan manipulálja a közvéleményt, elég csak a menekültválság elragadtatására gondolni, és az európai hívek szolidaritásra való nevelésére.

Ferenc pápa tulajdonképpen egy játszmát indított.

Arra kényszeríti, hogy eretnekséggel vádolja őt, hogy ezáltal az Egyháznak ezt az egészséges részét szakadárnak és a „pápa ellenségének” nyilváníthassa.

Ennek a csapdának a célja – Bergolio és „mágikus köre” feltételezett szándékainak megfelelően – az lenne, hogy megszilárdítsa saját hatalmát egy olyan egyházban, amely csak nevében „katolikus”, valójában eretnek és szakadár.

Ő ugyanis a háttérhatalom embere, és nem véletlen, hogy a 2015-ös menekültválságot követően Merkel és a haverjai rábízták a társadalom, a közvélemény formálását a menekültekkel kapcsolatban.

“Bergoglio mellett így már nem csak a „deep church” állna, akit olyan lázadók képviselnek, mint James Martin S.J. atya vagy a német „szinódusi utat” támogatók, de a „deep state” – a „mély állam” is.

Nem meglepő az sem, hogy ez a dokumentumfilm egyben kiáll a soron következő amerikai elnökválasztás demokrata jelöltje mellett, és meglepő módon elítéli a Trump-adminisztráció politikáját, amelyet azzal vádol, hogy szétválasztja az Egyesült Államokba illegálisan belépni szándékozó családokat, miközben az elnök valójában az emberkereskedelemmel és a kiskorúak kereskedelmével kívánja felvenni a harcot.”

-fejti ki markáns véleményég Viganó.

Hirdetés

Szerinte a Vatikán már rég nem követi azokat a tanokat, amiket Krisztus letett, mint alapkövek.

Ferenc pápa elárult minket és a világot, és jelenleg a sötétség felé tereli a nyáját, ha igaza van Carlo Viganónak.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.