Misztikum

Chemtrail: vészprogram az emberiség megmentésére – valójában betegséget és halált hozott a civilizációra

A chemtrail egy nélkülözhetetlen szükségmegoldás a légkör gyors felmelegedése ellen, és az emberiség egy részének túlélése, megmentése érdekében.

A projekt hivatalos elnevezése „The Shield” (pajzs), és keretében a Welsbach-szabadalmat minimum 1995 óta alkalmazzák. Azzal azonban nem számoltak, hogy a fejünk felé volt “pajzs” alatt az emberek hullani kezdenek majd, mint a legyek…

1991: az első hivatalos chemtrail szabadalmak?

A chemtrail jelenséggel mindenki találkozott már. A levegőbe juttatott, állítólag erősen mérgező mesterséges anyagok a sztratoszférában szétterülve képesek a globális időjárást módosítani.

Hirdetés

A szálek egészen 1991-ig nyúlnak vissz az USA-ba.

1991 márciusában a két kínai származású amerikai, David Chang és I-Fu Shih, az USA szabadalmi hivatalában oltalmi kérelmet nyújtottak be a következő címmel:

„A sztratoszféra dúsítása Welsbach-részecskékkel a globális felmelegedés csökkentése érdekében”.

Valójában az éghajlat módosítása végett jött létre a chemtrail projekt, titokban, mivel mi magunk és az egész bolygó lakossága a kísérleti nyúl szerepében volt évtizedeken át.

Éghajlat befolyásolás helyett betegségek “létrejötte”

Mára már a legfelsőbb körök tudják, hogy a klímakatasztrófa elkerülésére létrehozott projekt ebben a tekintetben hasztalan volt, de legalábbis felgyorsította a klímakatasztrófa bekövetkeztét.

Ellenben olyan betegségek jelentek meg a Földön, melyek nem voltak – SARS vírus, Morgellons-szindróma – és a már létező betegségek népbetegségekké váltak.

A SARS vírusról ma sokan úgy gondolják, hogy az űrből érkezhetett, de a felsőbb körök hallgatnak az igazságról, hogy valójában az “égből” való, és az alumínium és egyéb mesterséges részecskék által előidézett kórság.

Az emberek általános egészsége jelentősen romlott, nem véletlenül…

Rés a pajzson, avagy elrákosodó civilizáció

A chemtrailprojekt Deep Shield szerint nélkülözhetetlen szükségmegoldás a légkör gyors felmelegedése ellen, és az emberiség legalább egy részének túlélése, megmentése érdekében.

Hirdetés

A projekt hivatalos elnevezése „The Shield” (pajzs), és keretében a Welsbach-szabadalmat minimum 1995 óta alkalmazzák.

Azzal azonban nem számoltak, hogy a fejünk felé volt “pajzs” alatt az emberek hullani kezdenek majd, mint a legyek…

A nagy területen alkalmazott időjárás-módosítás egészségügyi következményeinek vizsgálata már egy ideje zajlik, és rendkívül vészjósló eredmények vannak.

Az USA-ban, a kijelölt területek felett végzett permetezések utáni napokban és hetekben a következő tünetek előfordulásának statisztikai gyarapodását jelezték:

Spontán orrvérzés hosszabb idejű szabadban tartózkodás után, légszomj, fejfájás, egyensúlyzavarok, valamint idült fáradtság.

Ezeken kívül megfigyelték az influenzajárványok gyakoriságát, asztmás rohamokat, kötőhártya- gyulladást, valamint érdekes módon a rövid távú memória romlását.

Az Alzheimer-kutatások eredménye szerint, mint ismeretes, az alumíniummérgezés egyik fontos tényezője e betegség kialakulásának!

Kvázi arról van szó, hogy nanobaktériumok “nőnek” a semmiből a sztratoszférában.

Minderről valamennyi média csatorna hallgat, és a nyilvánosság elől is próbálják elrejteni ezeket az eredményeket, noha kezdi mindenki érezni a hatásait.

Csak idő kérdése, hogy mikor fog bombaként robbanni az igazság…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.