CímlapsztorikEgészségünk

Dr. Dayer Ji: Milliókat kezelnek félre rákkal – a teljes igazság a rettegett kór és a gyógyszerlobbi összefonódásáról

Az elmúlt harminc évben egy milliónál is több szerencsétlen betegnek mondták alaptalanul, hogy “rákos”, és ezért műtétnek, kemoterápiának, sugárkezelésnek és/vagy melleltávolító műtétnek kell alávetnie magát.

Egyre több a rákbeteg, és ez valóban így van, tényszerűen is.

Ugyanakkor nyíltan beszélni kell egy kínos kérdésről, ami nagyon sokakat érint, és ami bizony nem kis részben a hivatalos statisztikákhoz is hozzátesz.

Hirdetés

Arról van szó, hogy bizonyos rákbetegek esetében valójában nem is rákról van szó, ám az orvosuk véletlen, gondatlanságból vagy szándékosan félrediagnosztizálja őket.

Ebben ugyanis óriási biznisz van…

Az USA-ban több neves orvos is lebukott már ezzel kapcsolatban, nagy perek is lefolytak az elmúlt években, ezekben az esetekben mind bebizonyosodott, hogy onkológusok direkt hitették el a betegekkel, hogy rákosak.

Az Amerikai Rákellenes Intézet munkacsoportja szerint az Egyesült Államok onkológiai gyakorlatában sürgős reformokra lenne szükség annak érdekében, hogy csökkenjen a túldiagnosztizált és túlkezelt “rákos” esetek száma.

Dr. Sayer Ji is arról beszélt, hogy a betegek egy része halálos tévhitben volt tartva, sokan emiatt bele is haltak.

A túldiagnosztizálás alapvetően abból fakad, hogy a képalkotó eljárásokkal kimutatható ‘rákok’ roppant lassan nőnek, kevés vagy semmi tünettel nem járnak, és ha nem diagnosztizálják illetve kezelik őket, akkor nagy valószínűséggel soha nem fejlődnek akkorára, hogy problémát okozzanak.

Ezzel szemben rengeteg onkológusok olyan dolgokat is ráknak vesznek, amik valójában nem azok.

ÉS számos esetben, perekben elítélt orvosoknál kiderült, hogy ezzel nagyon is tisztában voltak, mégis kemoterápiára, végzetes sugarazásra küldték betegeiket.

Ezeknél a betegeknél sok esetben aztán tényleg kialakult a súlyosan mérgező kezelések hatására a rák, vagy magukba a kezelésekbe haltak bele.

Hirdetés

Az elmúlt harminc évben egy milliónál is több szerencsétlen nőnek mondták alaptalanul, hogy ‘rákos’, és ezért műtétnek, kemoterápiának, sugárkezelésnek és/vagy melleltávolító műtétnek kell alávetnie magát.

Nos, nekik az Amerikai Rákellenes Intézet is csak azt tudja javasolni, hogy nyeljék le a keserű pirulát, hiszen a károkozás immár visszafordíthatatlanul megtörtént…

Ez az egész egészségügyi rendszeren belül zajlik, országhatárokon átívelően.

Az egészségügyi hálózat egyfajta kemoterápiás gyógyszermaffiaként működik. Sok esetben direkt “hoznak be új betegeket” a rendszerbe, mindezt úgy, hogy már időnként egészséges emberekkel hitetik el, hogy rákosak.

A végeredményből aztán nem derül ki a turpisság sok esetben soha.

Hiszen a halotti jegyzőkönyvre azt írják, hogy rákban hunyt el…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.