EgészségünkÉrdekes világ

Dr. Leonard Coldwell: bármilyen rák hetek alatt gyógyítható – videó

Elmondta, mi a rák legádázabb ellenfele. Állítása szerint módszerével rengetegen kigyógyultak már a gyilkos kórból, kemó és sugarazás nélkül. utána járunk, mi lehet a titka és mi az igazság.

A rák gyógymódja már rég ismert, több évtizedes kutatások alapján kiderült, mik azok, amik elpusztítják a daganatokat.

Azonban ezt egyelőre nem hozták még nyilvánosságra, mivel a népesség így is drasztikusan emelkedik, ráadásul a gyógyszeriparnak úgy van a legnagyobb profitja az egészen, ha a különféle kemoterápiás kezeléseket a betegek igénybe veszik.

Hirdetés

Dr. Coldwell elmondása szerint hihetetlen mértékű dezinformáció megy a médiában, főleg a gyógyszergyárak részéről.

Azt sulykolják, hogy nincs ellenszer, és hogy keményen próbálkoznak, közben meg csak ülnek a babérjaikon. Dr. Coldwell családja is súlyos rákos megbetegedésekkel küszködött – és többen meg is haltak már közülük rákban.

Ettől indíttatva kötelezte el magát az életben arra, hogy megtalálja a rák hatékony gyógymódját, azt amit nem tud eltitkolni a gyógyszeripar.

Szerinte a sugárkezelések és kemoterápia nélkül is gyógyítható a kór.

Mindössze 2-10 hétre van szükség erre.

Vannak olyan rákos betegségek is, melyek néhány perc alatt képesek a gyógyulás jeleit mutatni, ha betartjuk a tippeket, melyeket a doktor adott a kutatási alapján.

Szerinte a kulcs az, hogy az ember egyen sok zöldséget, ne boltit, hanem természetes alapanyagokból állót. Érdemes átállni azonnali vega étrendre.

Adjunk kalciumot és lúgosító ételeket étrendünkhöz, hogy lúgosítsuk testünket.

A test pH-értékének 7,5-es vagy annál magasabb értéken kellene lennie a gyógyító szakaszban. Intravénás C-vitamin injekciókat ajánl.

Hirdetés

A C-vitamin a rák legádázabb ellensége.

Dr. Coldwellel készült interjú:

Alkalmazzunk oxigénterápiát. A vér oxigénizálását érti ez alatt, ami nyugati kórházakban már kérhető terápia.

Fontos, hogy sok C-vitamint vigyünk be ételek által a szervezetünkbe.

És végül: igyunk vizet sok tengeri sóval, de csakis tengeri sóval.

Ezzel a testben lévő elektromos folyamatokat is beindítjuk – állítja.

Hogy igaza van-e a doktornak, vagy sem, nem tudni, mindenesetre sokan kipróbálták már a dolgot, és vannak, akik állítólag így menekültek meg.

Az orvostudomány azonban nem rendszerezett még ez ügyben komolyabb kísérleteket, így tudományosan egyelőre nem ismerünk olyan mindent eldöntő bizonyítékot, mely cáfolná, vagy épp alátámasztaná.

Az tény, hogy a gyógyszerlobbi a múltban sok ígéretes módszert és gyógymódot nyomott már el azért, hogy ne jelentsen veszélyt a gyógyszergyárak profitjára, erről a Titkokszigete.hu is írt már.

Ennek ellenére orvosilag nem tehetjük meg azt, hogy bárki lebeszéljünk a kemóról vagy a hagyományos orvosi gyógym,ódokról.

Ugyanakkor azt tudjuk hangsúlyozni, hogyha már lemondtak valakiről teljes mértékben az orvosok, és semmi sem vált be, akkor egy utolsó próbát megérhetnek az alternatív módszerek.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.