CímlapsztorikEgészségünk

Dr. Thomas Smith: A rák nem is betegség – a gyógyszeripar legnagyobb hazugsága

Az orvostudomány több mint 50 éve nem tudja gyógyítani, miközben dollármilliókat áldoznak a betegek különféle hosszú távú, elnyújtott “kínzási” módokra, mint a kemó, sugarazás, és egyéb barbár módszerek.

A rák, vagy inkább halálipar futószalagjára küldött betegek és hozzátartozóik elől elhallgattak mindent?

Egy abszurdnak ható állítás szerint a rák soha nem volt betegség, tulajdonképpen a szervezet egyfajta hiányáról van szó.

Hirdetés

Azonban a gyógyszeripar saját, jól felfogott érdekében, profithajhász célokból egy “üzletágat” épített köré, és széles tömegekkel, az egész társadalommal hitettek el valamit, ami nem igaz…

Ennek jártunk utána…

Thomas Smith azt állítja, hogy a rák szó valójában nem más, mint egy óriási hazugság. Nincs ilyen szó betegségre. Vagyis máshogy fogalmazva: a rák nem egy betegség.

Sokkal inkább van szó arról, hogy ez a gyógyszeripar ténykedése. egyszerűbben mondva tudatosan vagy tudat alatt, de az orvosi világ hozta létre a rákot. Legalábbis ők teremtették meg a környezetet neki.

A rákbiznisz mögött álló végső igazság az, hogy nincs olyan betegség, hogy rák.

A rák ugyanis valaminek, egy bizonyos dolognak a hiányaként jelentkezik a szervezetben

– állítja Thomas Smith, és ugyanerre a következtetésre jutott már sok más orvos is.

Egyes szakemberek állítják, hogy a rák nem más, mint a szervezet B17 vitamin hiányában kialakuló kóros állapota.

Nem véletlen, hogy a hunzák és az eszkimók – mindkét népcsoport rengeteg B17-et visz be a szervezetébe sajátos étrendje miatt – között mai napig ismeretlen a rák fogalma.

Hirdetés

Az egyetlen és legjobb megoldás ezért sokak szerint az étrendben megtalálható B17-vitamin, méghozzá igen nagy mennyiségben. Ez lehet az egyértelmű kulcs, amiről senki sem beszél, holott a gyógyszeripar már rég rájött erre.

Mint ahogyan a skorbutról is kdierült, hogy annak idejéna C-vitamin hiánya okozta az emberek szervezetében, úgy a B17-vitamin hiámnya előidézhetia rákot, ezt számos kutatásban bizonyították, többszörös kísérletekkel megerősítve.

A mai modern ember étrendjéből gyakorlatilag teljes mértékben hiányzik ez a vitamin.

Érdekes módon megfigyelhető, hogy ezekben a társadalmakban legmagasabb a daganatos megbetegedések aránya.

Csakis úgy előzhetjük meg tehát a rákot, ah egészségesen, B-17-vitaminban gazdagon étkezünk, és ügyelünk arra, hogy ne fogyasszunk más, feldolgozott élelmiszereket, ezek ugyanis növelik a testen belül mutációk esélyét.

Ha kellően tudatosak maradunk, a következő generációnak talán már nem kell ennyit szenvednie. Egy szép napon pedig talán nem is fognak emlékezni rá az emberek, hogy volt egy olyan világ, ahol az egészségügy hallgatása és korrupciója miatt haltak meg emberek milliói…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.