CímlapsztorikEgészségünk

Édesítőszerrel serkentik növekedésre az állatokat: digi-dagi daganat, megüli a HASADAT, avagy a bélrák eredete?

És még csodálkozunk, hogy egyre több a beteg ember… rákosak, autoimmun betegek, allergiások…

A kínai Nanjing Mezőgazdasági Egyetemen három édesítőszert vizsgáltak a csirkék növekedési ütemére, szérumból mérhető biokémiai anyagaikra és a vékonybél élettani funkcióira nézve.

Négy kezelési csoportba osztottak összesen 192 darab Ross 308-as naposcsibét.

Hirdetés

A 21 napos kezelésekben a csoportok alaptápot, 250 mg/kg sztevioziddal (STE), 100 mg/kg szukralózzal (SUC), illetve 600 mg/kg nát­rumszac­ha­rináttal (SAC) kiegészített alap­­tápot kaptak

– írja a magyarmezogazdasag.hu.

Ezzel valami olyan vehette kezdetét sokak szerint, ami megint csak azokat az aggódó hangokat támaszthatja alá, melyek azt állítják:

Egyre több a kísérletezgetés és a nem természetes forrású élelmiszer “gyártás”.

Sőt, ma már köztudott, hogy nem termelik, hanem ténylegesen GYÁRTJÁK az élelmiszerek nagy részét.

Hogy ez mennyire egészséges?

Az édesítőszerekkel kapcsolatban többször felmerült, hogy származékuk kimutatható más élő szervezetekben is.

Halmozódásuk pedig különféle betegségekkel hozható kapcsolatba.

Az aszpartámot egy egyelőre még nem megerősített kutatás például a leukémiával hozta összefüggésbe…

Hirdetés

Mit is jelent ez pontosan?

Nézz végig a szupermarketek polcain. Az ott található élelmiszerek közel fele 50 évvel ezelőtt nem létezett ebben a formában.

A legtöbbje már agyon feldolgozott, és nem az eredeti formájában kerül elénk, fogyasztók elé…

Aztán csodálkoznak a tudósok és a szakemberek, hogy évről-évre egyre magasabba rák előfordulása.

Emellett az autimmun betegségek, és az allergia előfordulása is drámai módon emelkedik.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.