CímlapsztorikÉrdekes világ

Elindult a lavina: biológiai háborút vívunk egy ismeretlen kórral – állítják a tudósok

“Sokan vagyunk a földön nincsenek komoly háborúk amelyek tizedelik az embereket, ezért van erre szükség…”

Tényleg biológiai fegyver a kínai koronavírus?

Az elmúlt hetekben ezerrel pörögnek a hírek a kínai koronavírus körül. Rengeteg a találgatás, senki sem tudja hogy valójában ténylegesen mekkora a baj, és mi az, amit elhallgatnak a hatóságok.

Hirdetés

Lehet hallani arról, hogy valójában egy biológiai fegyver szabadulhatott el a gyilkos vírus képében, és az a hír is terjedni kezdett, hogy már 23 millióan vannak karanténban, valamint 2,8 millió fertőzött lehet csak Kínában, valamint 112 EZER(!) halott.

Ez utóbbi információt egyelőre nem erősítették m,eg hivatalosan, de titkosszolgálatinak mondott források említenek ehhez hasonló számokat, és hogy a hatóságok eltusolják a bajt.

A vírus beindította az emberek fantáziáját, ami nem is csoda, mivel szűkszavú nyilatkozatokon kívül alig tudni valamit a vírusról magáról.

Annyi biztos, hogy lassan 2000 felé tart a fertőzöttek HIVATALOS száma, a halottak pedig már 50-en felül vannak… ismételjük: HIVATALOSAN.

A nem hivatalos számok ki tudja, hogy milyenek…

Egyelőre semmire sincs egyértelmű bizonyíték, de vírus mesterséges eredete nem lenne ismeretlen, mivel korábban például az AIDS kapcsán merült fel hasonló., kormányszintűnek tartott összeesküvés, aminek sokak szerint van is némi alapja…

Azt új koronavírus-járvány epicentrumának számító Vuhan városban elképesztő küzdelmet folytatnak az orvosok és ápolók a betegekért, noha lassan erejük végére érnek és kifogynak mindenből.

Egy biztos.

Vuhanhoz hasonlóan több várost is lezártak, ezek milliós lakosságú városok, így tehát a 23 millió karantén alá helyezett lakosról szóló információk igazak lehetnek.

Hirdetés

Egyelőre nincs a vírus ellen oltóanyag.

Sokan emiatt tartják úgy, hogy ez a korábban pont az Egészségügyi Világszervezet (WHO) által megjósolt X-kór, mely a becslések szerint akár 900 millió emberrel is végezhet, ha nem sikerül felülkerekedni rajta…

Vuhan egyes kritikus negyedeiben valódi borzalmakat élnek át a vírussal küzdő szakemberek.

Egy fertőző betegségekre szakosodott doktor a kimerültség miatt szívinfarktusban vesztette életét, hét hónapos terhes ápolónő is szolgálatban maradt, a személyzet pedig felnőtt pelenkát hord, mert vécére menni sincs idejük…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.