CímlapsztorikÉrdekes világ

Ezt fogjuk átélni 2023-ig? A Great Reset terve senkinek sem fog kegyelmezni?!

A Time Magazin sokkoló jövőt vázolt fel.

A jelek szerint mindez a Great Reset, azaz a Nagy Újraindítás terve mentén halad…

Ha ez így megy tovább, 2023-ig teljesen átalakulhat a jelenlegi világ, azt is előre vetítették, hogyan és milyen lesz…

Hirdetés

A 2020-as változás ehhez képest semmi, még nem láttunk mindent!

A szerzők szigorúan betartják a Világgazdasági Fórum sablonját és Klaus Schwab Great Reset programját, mely jelenleg azon dolgozik, hogy világgazdaságunkat saját igényeikhez igazítsa annak „fenntarthatóbbá” tétele érdekében.

Az 1% 1%-át jelentő szervezett magánhatalom ebben viszont nem fog kegyelmezni a világnak! Már most is látjuk a részleges leállás, a totális járványpropaganda és a vakcinaipar elképesztő méretű manipulációja közepette.

Az osztrák Wochenblick lap sorra vette, milyen események állnak előttünk, ha valami nem téríti le az útjáról ezt a tervet és ezt az őrületet.

Márpedig egyelőre minden a jó előre eltervezett programjuk szerint halad tovább Wuhan laboratóriumától a Pfizerig és Bill Gates sakktáblájáig! Úgy érzem, ez a sok közül az utóbbi idők egyik legfontosabb cikke, amit mindenkinek ismernie kellene, ezért lefordítottam magyarra!

Forrás: SBG Buddha – VilagHelyzete.

A cikk szerint a járvány 2023-ig folytatódik, amíg a kisvállalkozások csődbe nem mennek és a középvállalkozások megsemmisülnek.

Az álmodozó főáramú szerzők sokszor azt írják, hogy a globális gazdaság 2023-ban már a kilábalás felé tart. A nagyvállalatokra gondolnak, akik addig eljutottak és életben maradtak.

Hogyan lehet megszabadulni a középosztálytól? A gazdaságot és a társadalmat először megsemmisítik, majd újjáépítik annak érdekében, hogy legyőzzék minden idők állítólag legnagyobb mesterséges válságát.

Hirdetés

Ez a PR-cég áll a járvány és félelempropaganda mögött

2020 nyarán a Hill & Knowlton PR ügynökség világméretű Covid19 kampányba kezdett.

A Hill + Knowlton Strategies egy PR ügynökség, amelynek székhelye New York City, New York állam. Clevelandben (Ohio) alapította 1927-ben John W. Hill.

A társaságnak 88 irodája van 49 országban. A vállalat a WPP Csoport része. Pontosan ez az az PR ügynökség, mely 30 évvel ezelőtt már szerepelt a médiában, amikor az “inkubátor hazugságot” elterjesztette az öbölháború idején és okozott óriási botrányt.

Az inkubátor hazugságai több százezer halált okoztak

Az “inkubátor hazugsága” az a régóta elterjedt tény volt, hogy “az iraki katonák Kuvaitban a kórházakban, inkubátorokban lévő csecsemőket megölték Kuvait inváziója során 1990 augusztusában, a második öbölháború kezdetén, azzal, hogy kitépték őket inkubátorukból és hagyták meghalni a földön.”

Ezt az állítást Nayirah as-Sabah terjesztette és széles körben terjesztette az Egyesült Államok Kongresszusában 1990-ben.

A hazugság hatással volt a Kuvait érdekét szolgáló katonai beavatkozás szükségességéről folytatott nyilvános vitára, amelyet George HW Bush akkori amerikai elnök és az emberi jogi szervezetek sokszor idéztek.

Csak miután Kuvaitba bevonult az Egyesült Államok, akkor került napvilágra, hogy a történet a Hill & Knowlton amerikai PR ügynökség kitalációja és propagandája.

Az ügynökséget a száműzetésben levő kuvaiti kormány fizette, hogy közönségkapcsolatok révén támogassa Kuvait visszafoglalását.

Jelenleg sok más mellett ez a PR-cég van megbízva például azzal, hogy Szaúd-Arábia és a Közel-Kelet arab államainak kapcsolatát helyreállítsa.

Pontosan ez az ügynökség a felelős a Covid-19 előadásokért a médiában világszerte:

Tekintettel arra, hogy a PR ügynökség már busás pénzeket kapott egyszer globális hazugságért, óhatatlanul felmerül a kérdés, hogy a nagy Corona-showért is fizetik-e és ki a finanszírozó.
Felelős a félelemkeltésében

Míg a PR ügynökség felelős azért, hogy a korona-politika által érintett országokban az emberek világszerte továbbra is félelem rabjai maradjanak, a Világgazdasági Fórum arról álmodozik, hogy világszerte feltárja a kritikus gyengeségeket.

Arról beszélnek, hogy a szűkülő gazdaságokkal szemben a vállalatok és a háztartások rájönnek majd, hogy külső segítség nélkül nem fognak tudni túlélni. Valaha pontosan ezt tették az NDK-ban lévő emberek vagyonának kisajátításával.

A WEF (Davosi Világgazdasági Fórum) úgy véli, hogy a kapitalizmus aranykorát nem úgy tervezték, hogy stratégiákat igényeljen és ugyanakkor kezelje az éghajlati kockázatokat is.

A WEF úgy érzi, hogy megváltoztatja a világot és most végrehajtja a tervet. A terv magában foglalja az emberiség zöld hitel által történő leigázását, a pénzügyi tevékenységek betiltását, amelyeknek nincs egyértelmű nyilvános célja – ez a kapitalizmus vége.

Az Európai Unió már megtette az első konkrét lépéseket ebbe az irányba, miután 2020 augusztusában megállapodott egy 1,8 billió euró értékű történelmi helyreállítási csomagban.

Az EU azzal a feltétellel kötötte le a pénzeszközök folyósítását, hogy a pénzeszközöket csak azoknak az országoknak folyósítják, amelyek az éghajlatváltozás elleni küzdelem, a digitális szakadék csökkentése és az egészségügyi rendszerek megerősítése érdekében szigorú stratégiák finanszírozására használják fel.

Tanzánia elnöke volt az első, aki meghiúsította ezt a tervet (Wochenblick szerint) . Elvette a pénzt és felajánlott támogatást és azonnal befejezte hazájában a nagy koronaműsort.

Elképzelhetetlen mennyiségű frissen nyomtatott pénz

A WEF számára az európai reneszánsz 2020 végén kezdődött ezekkel az elképzelhetetlenül magas pénzösszegekkel.

Míg számos ország kisvállalkozásai a túlélésért küzdenek, a WEF időközben éghajlat-semleges városok létrehozását tervezi az egész kontinensen. Nem csak országokban gondolkodnak, hanem uralkodni akarnak a világon.

A WEF a fenntartható, hozzáférhető és ingyenes tömegközlekedés átdolgozásáról álmodik. Az olvasó feltételezheti, hogy az autó korszaka hamarosan véget ér. A városokat tömegközlekedési vonatokkal kell újjáéleszteni, mint Kínában.

A Világgazdasági Fórum évek óta arról beszél, hogy a kormányoknak a digitális forradalmat kell felhasználniuk a közszolgáltatások bevezetésére a digitális egészségtől az e-kártyákig és teljes mértékben figyelemmel kell kísérniük a polgárokat, mint digitális, átlátható embert vagy lényt.

A Nagy Visszaállítás terve a kapitalizmus szocializmussá alakítása.

Az államnak mindenhatóvá kell válnia, az állampolgárok egyenlőek.

A gazdag gazdag marad, a szegény szegény marad, a középosztály eltűnik és szegény lesz…

Végig ez volt ugyanis a cél…

Forrás: Világhelyzete.com

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.