Misztikum

Fájdalmas Megtévesztés: avagy így lett átverve az egész világ 2001 szeptember 11-én – dokumentumfilm

Tanulságos szinkronizált dokumentumfilm arról, ami VALÓJÁBAN történt… Végig meg lettünk vezetve? Az egész csak azért történt, hogy az USA az eseményeket felhasználhassa későbbi politikai céljaira és a közel-keleti rabló-hadjáratok legitimizálására?

9/11 Fontos Kérdései és a világ megtévesztése, majd ezen a címen az emberi jogok folyamatos korlátozása..és a világ szabad rablása a mindenkori amerikai kormányok részéről..

2001 szeptember 11-én közel 3 ezer amerikait szándékosan meggyilkoltak.

Hirdetés

Ezrek sebesültek meg, katonák százai haltak meg vagy szenvedtek súlyos sérüléseket.

A szeptember 11 bizottság hivatalos jelentéseiben számos hiányosság merült fel, ezeket pedig az itt látható dokumentumfilm sorra veszi és sok esetben cáfolja is.

Szeptember 11 nem egy egyzerű terrortámadás volt.

Egy előre megtervezett belső munka, mely körül ma is sok a kormányzati titkolózás, mivel valójában semmi sem úgy történt, ahogyan az az embereknek és a világnak “be lett adva”.

Az ikertornyok közelében rejtélyes módon, és máig tisztázatlan körülmények között miért dőlt össze egy nagy toronyház annak ellenére, hogy a belső szerkezete szinte sértetlen volt, és nem keletkezett benne jelentősebb kár?

47 emeletes volt, és rozsdamentes acélszerkezete a tűznek is ellenállt.

Mégis délután 5 óra 30 perckor romba dőlt, méghozzá függőlegesen összeomolva, mint egy irányított ipari robbantásnál…

További érdekes és megmagyarázhatatlan tény, hogy a Philadelphiában található Meridian Plaza 19 órán át égett, és mégsem dőlt össze.

Az ikertornyok déli tornya alig 1 óra leforgása alatt összeomlott, nem sokkal utána a másik is.

Hirdetés

Larry Silverstein, a WTC 7-es épület bérlője – az épület, mely úgy dőlt össze az ikertornyok mellett, hogy nem is volt benne jelentősebb kár, ami ezt előidézte volna – egy kiszivárgott felvételen adott utasítást a tűzoltóknak, hogy porig kell rombolni az épületet.

És akkor a többi szintén érdekes és sokat eláruló összefüggésről és furcsaságról még nem is beszéltünk, melyeket ez a dokumentumfilm említ.

Íme tehát a dokumentumfilm, mely sok mindent megváltoztat majd a tragédiáról, mint amit eddig hittünk:

Érdemes végignézni, mivel alaposan körbejárja azt, hogy mi is történhetett valójában, és hogy ezt az egészet Amerika hogyan használta fel arra, hogy megnyirbálja saját állampolgárainak a szabadságjogait, valamint hogyan készítse elő a terepet a világ totális megfigyeléséhez.

Emellett remek alibit szolgáltatott a Közel-Keleten lezajló USA vezette rabló hadjáratokhoz…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.