CímlapsztorikEgészségünk

Felfedte, mi gyógyította ki a rákból: a gyógyszeripar börtönbe záratta – így bánnak azzal, aki kimondja az igazságot!

Jason Vale esete mindenkit sokkolt és bebizonyította, milyen magas szintű összefonódás létezik a politika, az igazságszolgáltatás és a gyógyszeripari érdekek között…

Az az eset tényleg be fogja bizonyítani, hogy nem csak létezik, de valóban TÉNYKEDIK is egy úgynevezett gyógyszermaffia.

Jason Vale esete akkora média visszhangot keltett, hogy sokakat rádöbbentett a teljes igazságra.

Hirdetés

A New Yorkban élő férfi egyszer csak sorsfordító diagnózist kapott orvosától: kiderült ugyanis, hogy rákja van.

Szinte azonnal összeomlott az élete és orvosai sem kecsegtették túl sok jóval.

utolsó stádiumban nagyon előrehaladott volt már a betegsége, így kvázi csak a halálra várt, ő azonban nem adta fel és elkezdett természetes alternatíváknak utána járni.

Rengeteget kutatott, mire kiderítette, hogy az ősi hunza törzseknél nem ismert betegség a rák. Egyszerűen nem tudják, hogy mi az.

Kiderítette azt is, hogy ez a titok az étrendjükben keresendő, mely igen nagy mennyiségben tartalmaz B17 vitamint, amiből rengeteg található a sárgabarack magban.

Nagyon nagy mennyiségben vásárolt meg, és szerzett magának ezekből a magokból, és módszeresen, kitartó étrendet tartva fogyasztani kezdte őket.

Ekkor jött a legnagyobb döbbenet: az orvosai a kontroll vizsgálatokon azt tapasztalták, hogy a tumorok drasztikusan zsugorodni kezdtek a testében.

Néhány hónap elteltével pedig teljesen eltűnt a rák Jason Vale szervezetéből. Jason tudta, hogy mi mentette meg, és voltak olyan orvosok, akik hittek a férfi történetének, hogy sárgabarack magokat fogyasztott, hiszen magától soha nem gyógyult volna föl, a spontán gyógyulások meglehetősen ritkák.

Jason később elindította saját weboldalát.

Hirdetés

Leírta gyógyulásának történetét. Aztán pedig elkezdett magvakat árulni a gyógymódot alátámasztva.

Ez egy olyan hiba volt, aminél nagyobbat nem is követhetett volna el.

Ugyanis a gyógyszeripar tyúkszemére lépett ezzel, mivel széles nyilvánosság elé tárt egy olyan gyógymódot, melyet a gyógyszermaffia már régen próbált elnyomni akkoriban.

Ezért jogilag mindent megtettek azért, hogy Jason Vale börtönbe kerüljön.

Az FDA- Amerikai Élelem Ellenőrző hivatal- szerint, nincs olyan gyógymódja a ráknak, amely nem mérgező vegyületeken alapul, melyek forgalmazása illegális.

Törvénybe foglalták, hogy nem lehet természetes anyagról, főleg a B17-ről azt állítani, hogy gyógyítaná a rákot.

Jason Vale hibáját végül megtorlás követet, és 20 év börtönbüntetést szabtak ki rá, csak azért, mert elmondta az igazságot…

Ezzel az egésszel a nagy gyógyszeripari és kemoterápia lobbi akart egyfajta elrettentő példát statuálni? Rokka szerint igen.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.