CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

Felhőket hoznak létre, befolyásolják az időjárást – előállt egy belső ember a chemtrailekről!

“Korábban Los Angeles-ben nyíltan beismerték, hogy felhőket hoznak létre. Vannak fegyvereik, amiket innen a felszínről sütnek el. Azt mondták: “Oh, hát mi nem csináljuk ezt már 2003 óta.”

Mr. Seidner kitálalt arról, mi is zajlik a fejünk felett. Hogy szerinte mi igaz a chemtrailekből, és abból, hogy ezzel a világszerte észlelt vegyi permetezéssel ténylegesen módosítják-e a globális időjárásunkat.

A cél azonban sokakat meg fog döbbenteni.

Hirdetés

Nem az emberi faj kiirtása a cél, de még csak nem is a társadalom megbetegítése.

Valójában egy nagyszabású globális hadművelet során próbálják évtizedek óta felkészíteni a Földlakókat egy katasztrófára, egyúttal megmenteni őket.

Mr. Weidner el is magyarázza, mit ért ezalatt, és hogy mi zajlik valójában a színfalak mögött.

Szerinte a Monsanto nem véletlen fejleszt szárazságtűrő magokat. Valami miatt aggódtak és aggódnak. Al Gore a globális felmelegedésről pedig azt mondta: “Ez a mi hibánk.”.

“A felmelegedést a Nap okozza. Nem az emberek…” – jelenti ki.

A Nap változás küszöbén van, ez a változás okozza a globális időjárási anomáliákat, ami a közeljövőben egy globális katasztrófában csúcsosodhat ki.

A chemtrailezés tulajdonképpen azért történik hogy a légkör elnyelje a Napból egyre érkező gyilkosabbnál gyilkosabb sugarakat, melyek a változás miatt egyre nagyobb mennyiségben bombázzák a Földet.

Ráadásul ennek az egésznek köze van a Kormányzás Folyamatossága (Continuity of Government – COG) nevű tervhez.

“A válságkezelést végző állami struktúra kiépülésével párhuzamosan folyt a “Continuity of Government” (a kormányzás folyamatossága) elnevezésű rendkívüli készenléti program, amelynek szintén George Bush állt az élén.

Hirdetés

A Miami Herald című floridai lap 1987-ben ezt a programot párhuzamos kormányzatnak nevezte, és beszámolt arról, hogy ez magába foglal egy tervet az alkotmány felfüggesztésére nemzeti méretű válsághelyzet esetén.

Oliver North önéletírásában megemlíti, hogy 1981. augusztusában került a Nemzetbiztonsági Tanács stábjához, és feladata volt olyan szükségtervek előkészítése, amelyek lehetővé teszik az elnök, és az Egyesült Államok kormányzatának a vezetői számára teendőik ellátását, és a lakossággal való összeköttetés fenntartását nukleáris háború esetén, vagy más rendkívüli katasztrófa idején.”

Ez mind azt jelenti, hogy a háttérben már készülődnek.

Talán ez az egész összefügghet azzal is, hogy a világ számos helyén gőzerővel épülnek különféle földalatti óvóhelyek, és az egykori nagy óvóhelyeken is felújítások, korszerűsítések zajlottak az elmúlt 15 évben.

Lehet, hogy az elit egy jelentős része tud róla, mert 2019 végén rengeteg nagy vezérigazgató vált meg a pozíciójától és a részvényeitől.

Rájöttek, hogyha beüt a világvége, akkor a pénz nem ehető…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.