CímlapsztorikTudomány

Földönkívüli apokalipszis: a 2020-as események civilizációnk “záróvizsgája”?

Földönkívüli teremtőink nem hagyták magára az emberiséget, és folyamatosan figyelnek minket, hogy vajon a mesterségesen kiváltott kataklizmát sorozata képes-e bolygószintű változásokat előidézni:

Hogy végre kilépjen az emberiség a saját árnyékából…

Az emberiségnek ki kell lépnie a saját önpusztítási köréből: különben újra fogjuk nulláznia civilizációtokat!

Hirdetés

Ha valaha valóban találkozni fogunk idegen lényekkel, vagy kiderül egyszer és mindenkorra, hogy idegenek teremtették a fajunkat, akkor minden bizonnyal ez lenne a legfőbb és legfontosabb üzenetük a számunkra.

Azok, akik hisznek bennük, és állítják:

Az ősi Földet is rendszeresen látogatták, azt mondják, hogy soha nem hagytak minket magunkra.

Ez utóbbi állítást egyébként egyre több neves tudós és csillagász is osztja, legalábbis elismerik a lehetőségét, sőt, a Fermi-paradoxont is részben megmagyarázhatóvá teszi az állításuk szerint.

Vagyis azért nem találtunk még idegeneket, mert egy steril, kozmikus rezervátumban vagyunk, mesterségesen elszeparálva minden más civilizációtól.

Ebben a “csillagközi terráriumban” figyelgetnek minket, és különféle próbák elé állítanak minket.

Mintha csak a fejlődésünket próbálnák elősegíteni, hogy képesek vagyunk-e átlépni a saját árnyékunkat.

A 2020-as események ebben az értelmezésben pedig az emberiség számára egyfajta záróvizsgának számítanak.

A 2020-as események valóban megterhelik mind a társadalmunkat, mint a teljes infrastruktúrát, és a politikát, a közbeszédet.

Hirdetés

Ez egy lehetőség arra, hogy változzunk.

Sőt, egyben egy teszt is.

Meg akarják vizsgálni, hogy képesek vagyunk-e egyre összetettebb feladatokat megoldani, veszélyeket kerülni, kríziseket kezelni.

Ezzel ugyanis szintet léphetünk az idegenek civilizációs skáláján, már ha valóban létezik ilyen, és nem zuhanunk bele az előző emberiség állta elkövetett civilizációs szakadékba, ami egyben a múlt korok nagy birodalmainak temetője is.

Ezen elmélet képviselői szerint ugyanis a jelenlegi emberiség már legalább az ötödik kialakult humanoid civilizáció a Föld történetében….

Csak rajtunk áll tehát, hogy zárulnak a tesztek, és újra összhangba tudunk-e kerülni a természettel, ami talán az egyetlen és utolsó esélyünk lehet a túlélésre.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.