Címlapsztorik

Földönkívüli üzenet: a pénzrendszeretek a legnagyobb ellenségetek, fejlődésetek gátja

Íme az üzenet teljes szövege:

„ Üdvözöllek titeket Testvéreim!

Azt kérdeztétek, miért nem léptünk kapcsolatba azokkal, akik abban a pozícióban vannak, hogy tájékoztathatnák a ti népeteket.

Hirdetés

A legnagyobb őszinteséggel állíthatom, hogy például, a ti Elnökötök beszélt a képviselőinkkel, és így tett némely bizonyos tudósotok is.

De túl ezen, beszéltünk minden világvezetőtökkel is.

Egyesek úgy döntöttek, hogy meghallgatják a nyilatkozatainkat és hittek nekünk, míg mások sajnos úgy döntöttek, hogy elgáncsolják az ajánlatainkat azzal, hogy az embereiket nem tájékoztatták ezekről a kontaktusokról.

Nagy kár, hogy egy kevesek döntésén múlik, hogy a többiek tudatlanságban maradnak.

Barátaim, a hatalom az a szent entitás, melyet a földi ember a legtöbbször bálványoz.

Az utat e hatalomhoz egy pénzrendszer tartalmazza. Pénzzel bolygótokon igazságszolgáltatást és egyenjogúságot lehet venni.

Azon korrupt érdekek, amelyek bolygótok pénzügyeit irányítják, a ti népeteket is irányítják.

Érdekeket szerezve a lapjaitoknál, a rádió és televízió állomásoknál és valamennyi hírterjesztő szolgáltatásotoknál, az ismeretek igen könnyedén visszatarthatók a nép elől.

A pénz azonban csak egy lépcsőfok.

Hirdetés

Lehetséges-e, hogy az űrbéli testvéreitek egy olyan energiaforrást ajánlottak volna föl, amely egyetemes érvényű, és nem lehet érte pénzt kérni, gondolnátok-e barátaim, hogy ez lehet oka annak, hogy a jelenlétünk bebizonyosodását visszatartották a ti népetek elől?

Valamint, elképzelhető-e, hogy ugyanezen hatalmi érdekek, erről hallván és előre látván lehetőségüket, hogy a föld legnagyobb árucikkéből profitot csináljanak, ezt gyorsan eltűnni látnák?

Mert ha a népeteknek tudomására hoznák, hogy korlátlan energia áll az ő rendelkezésére ingyen, ez azon nyomban a velejéig rázná meg a pénzrendszereteket.

Ezek a kormányok, megismervén az erőnket, vajon gondolják-e azt, hogy fel tudják azt használni pusztításra, vagy saját gépeik meghajtására?

Gondoljátok, hogy olyan gyerekes tettekbe bocsátkoznánk bele, mint hogy elfenekeljük a kormányaitokat, amiért nem működnek velünk együtt, azáltal hogy ellenségesek a Föld népeivel?

Mi, barátaim, azért vagyunk itt, hogy titeket segítsünk, ezért most a Föld népével létesítünk szívesebben kapcsolatot, mint a világ vezetőivel, akik klikkek, pártok és érdekek kiszolgálói.”

– üzente állítólag egy Monka nevű lény a Marsról.

A szöveg több mint 50 éves és még sajnos mindig aktuális, hiszen Steven Greer világhírű ufókutató is hasonló következtetésekre jutott.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.