Érdekes világ

Genetikailag “hígított” Európát akart létrehozni Merkel: a kontinens alkonyát “köszönhetjük” neki?

Európa lakosságának genetikai vegyítése nem szól másról, mint az őskultúrák teljes megsemmisítéséről.

Angela Merkel egészen biztosan Európa “sírásójaként” fog sokak szemében bevonulni a történelemkönyvek lapjaira, ráadásul nem minden jogalap nélkül.

Ő volt az, aki egy személyben testesítette meg a Wilkommenskulturt, és azt, hogy a menekültek tízezrével áramoljanak be az EU határain belülre.

Hirdetés

Mindezt tetézve azzal, hogy az akkor igencsak aktív ISIS tagjai folyamatosan a menekültek között.

Gyakorlatilag mint kés a vajon. A Frontex mindent csinált, csak azt nem, amire létrehozták, mivel Merkelék irányítottak végig.

Jucker és a társai pedig segítettek elsimítani a jogi” terepet” azért, hogy előkészíthető majd véghezvihető legyen az, amit eleinte egyetlen tagállam sem akart:

A menekültek kvóta szerinti elosztása.

Végül persze ezt a csatát mi magyarok és néhány szövetségesünk megnyerte, de azóta folyamatosan szálkaként szúrjuk Brüsszel szemét.

A brüsszeli bürokraták és aktatologatók ugyanis kívánalmuk szerint, centralizálva egy központból akarnak mindent irányítani.

Ezért akarták és akarják ma is létrehozni sokak szerint a genetikailag “hígított” Európát.

Az egykori Kalergi-gróf által megfogalmazott ideológiának van némi értelme gazdasági szempontból.

Ő ugyanis azt állította, hogy Európa lakossága szép lassan majd csökkenni kezd a jólét és a fejlődés miatt, és idővel hatalmas munkaerő hiány léphet fel, ami a kétezres éveket követően egyre nagyobb mértékben meg is történt.

Hirdetés

Merkel ekkor indította el a menekültek betelepítéséről szóló “kódeljárást”.

Kvázi meghívott küldött minden elveszett léleknek a Közel-Keletre, mindezt úgy, hogy hatalmas megsegítő és mentő programok indultak bődületes pénzekből, miközben Európa polgárainak alsó rétege éhezett vagy nem volt fedél a feje felett.

Ezek a betelepített bevándorlók ugyanis értékesebbek voltak az EU-nak, mint a saját állampolgárai.

A genetikai hígítást pedig úgy kell értelmezni, hogy a betelepítést követően megugrott a kevert házasságok aránya, és a kisebbség egyre inkább elkezdett duzzadni.

Ez nem gond, ha azonos kultúráról van szó, vagy olyanokról, akik megtanultak együtt élni és elfogadni más kultúrákat és vallásokat.

De ahogyan Putyin is megmondta korábban: “A menekültek nem a háború elől menekülnek, hanme ők maguk a háború”.

És ebben sajnos sok igazság van.

Idővel egyes nyugati országokban bizony politikailag látható többségbe fognak kerülni, mert szavazatai joguk lesz, képviselve lesznek.

Akkor pedig ez a szétzilált Európa teljesen szét fog hullani, és egyesek azt sem tartják kizártnak, hogy megindulhatnak majd a modern keresztényüldözések is.

Elég, ha politikai hatalomra kerül egy iszlám ideológiájú párt, hiszen számos nagyvárosban már most is ők vannak többségben…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.