CímlapsztorikMisztikum

Gray State: évek óta tudják, mi folyik a világban: FED, bankhatalmak, Új Világrend -teljes leleplezés?

Itt meg mi a fene folyik? 2015-ben rejtélyes körülmények között halt meg a Gray State film készítője.

A filmben szó esik a fedezetlen pénzről, a bankhatalomról, a rendőr-állaról, a chipp beültetésről, az állampolgárok teljes megfigyeléséről, a FEMA-ról, polgári ellenállásról, szabadságharcról, egy amerikai polgárháborúról, az új világrendről és az ellene folyó harcról. Véletlenek márpedig nincsenek…?

Itt meg mi a fene folyik?

Hirdetés

Lassan formálódó háttérhatalmi játszma, és egy egységes világuralom a cél?

Akik pedig mindezt felismerik és megpróbálják leleplezni, egyszerűen félre lesznek állítva, ahogyan eddig is az elmúlt évtizedek során?

A Grey State egy 2017-es dokumentumfilm címére utal, amit Erik Nelson rendezett.

2015 január 18-án holtan találták, David Crowley az iraki veteránt és filmest, feleségét és 5 éves kislányát otthonában.

Mindegyikőjükkel fejlövés végzett.

A rendőrség hivatalosan kiterjesztett “öngyilk0sság0t” állapított meg, azaz David előbb végzett a családjával, majd önmagával is.

Azonban ezt sokan nem hiszik el.

Nem csak azért, mert egyébként boldog család voltak, hanem mert a rendőrségi jelentéshez sem passzol több tanú vallomása és a szomszédok megfigyelései.

Például, a hátsó eltolós üveg ajtó nyitva volt a tél ellenére is. Logikusnak tűnhet, hogy az esetleges gyilkos itt távozott.

Hirdetés

A szomszédok azt mondták, már hetek óta nem látták otthon a családot, ami karácsony környékén elég furcsa.

Valamint egy másik szomszéd, emlékszik egy karácsony előtti éjszakára, amikor lövésekhez hasonló hangot hallott. Mindezek ellenére a rendőrség elsimította az ügyet, a mainstream média pedig igyekezett hangsúlyozni, hogy minden bizonnyal David elmeháborodott volt.

Ami a dolgot izgalmassá teszi az az, hogy a nevéhez fűződik többek között a Grate State című film is, amely végül így el sem készült.

A filmben szó esik a fedezetlen pénzről, a bankhatalomról, a rendőr-állaról, a chipp beültetésről, az állampolgárok teljes megfigyeléséről, a FEMA-ról, polgári ellenállásról, szabadságharcról, egy amerikai polgárháborúról, az új világrendről és az ellene folyó harcról.

Sokan azt gondolják, a hatalom nem akarta, hogy ez a téma ilyen formában sok emberhez eljusson.

A filmes kollégái is tejesen értetlenül háltak az eset és a rendőrségi jelentés előtt, hiszen David óriási lelkesedéssel dolgozott a filmen és nem mutatta semmi jelét, hogy mentális problémái lennének…

A jelenkor eseményeinek tükrében pedig még inkább megrázó a film és az általa bemutatott jövő víziója.

Persze lehet, hogy csak egy nagyon jó látnok volt, és véletlenül trafált ennyire bele abba, ami zajlik…

Ki tudja!

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.