Érdekes világMisztikum

Így épül fel a világhatalmi piramis: nevesítve a 13 leggazdagabb elit család és a “kék vérvonal”

“Akkor nézzük meg, hogyan is néz ki, hogyan épül fel az a piramis formájú rendszer, amelyik ezt a földi világot uralja…

Lesznek nem kis meglepetések, már ami a neveket illeti!

A legfelső szint az aranyozott kupola, ez a csúcs, ez jelenti a kígyó fejét. A piramis tetején áll a PINDAR, az illumináti feje, aki jelenleg a Rothschild család vezetője.

Hirdetés

A következő réteg a szem, amely azt a 13 illumináti családot jelenti, akik a világot uralják:

 1. Rothschild (Bauer-Bower)
 2. Bruce
 3. Cavendish (Kennedy)
 4. De Medici
 5. Hannover
 6. Habsburg
 7. Windsor (Saxe-Coburg and Gotha)
 8. Plantagenet
 9. Rockefeller
 10. Romanov
 11. Sinclair (St. Clair)
 12. Warburg (del Banco)
 13. Krupp

Itt jegyzem meg, hogy van egy 14. család is, a Yamato, a japán királyi család. Az ő befolyásuk azonban eltörpül a többi család hatalmához képest. Befolyási területüket, a Japán-szigeteket sorozatos földrengések érik, ezért a szigetek idővel el fognak süllyedni az óceánban. Ezt tudják ők is, ezért próbálnak olyan területeket szerezni, ahová katasztrófa esetén el tudnak menekülni.

A legutolsó ilyen próbálkozásuk a II. világháború idején történt, amikor megpróbáltak befolyási övezetet növelni a többiek rovására, de mint köztudott, meg lettek állítva. Ennek ellenére Japánon kívül Észak-Koreát is befolyásuk alatt tartják. Tudják, hogy a vég előbb-utóbb be fog következni, ezért a japán kormány jelentős tőkekihelyezést hajt végre szerte a világban, és bátorítja népét az elvándorlásra.

A következő réteg a szem alatt a „300-as Bizottság”. Néhány ismert név, és család közülük: Agnelli, Bell, Bush, Campbell, Ford, Heinz, Morgan, Taft, Dupond, Oppenheimer, Russel és még sokan mások. Közéjük tartozik Soros György is, akit már mi is jobban ismerünk.

Soros olyan jelentős mennyiségű pénz felett rendelkezik, hogy könnyedén felvásárolhatná Magyarországot, de nem teheti, mert ő a Rothschildok bábja, akaratuk végrehajtója.

A 300-as Bizottság olyan intézményeket használ fel céljai elérésére, mint: Bilderberg csoport, Council on Foreign Relation, Trilaterális Tanács, Római Club, Royal Institute for International Affairs, Interpol, CIA, FBI, NSA, Moszad, Federal Reserve, Internal Revenue Service, ENSZ, IMF (Nemzetközi Valúta Alap), Világ Bank, stb.

Nézzük meg, mi tudható ezen családok érdekövezeteiről.

A világot irányító 13 illumináti családból a legerősebb, leggazdagabb a Rothschild család. Befolyásuk alatt tartják Európát, Dél-Afrikát, és jó néhány afrikai országot.

A távoli múltban gyökeredző Windsor család uralja Amerikát, Ausztráliát, Új-Zélandot, Kínát, Indiát, Dél-Koreát.

Hirdetés

A Romanov család uralkodik a volt szovjet birodalom területén.

A befolyási övezetek határait nem úgy kell elképzelni, mint egy országhatárt, mert egy-egy országon, kontinensen belül a különböző tevékenységek más-más családhoz is tartozhatnak.

Ezért ezek között a befolyásos családok között is állandóan megy a harc, egyrészt azért, hogy ki legyen a kígyó feje, másrészt pedig a befolyási övezet nagyságának növelése érdekében vetélkednek.”

Forrás: Doki Wilo

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.