CímlapsztorikÉrdekes világ

Kitálalt Merkel valódi titkáról és tervéről Thilo Sarazzin: Európa megsemmisítése a cél?

“Úgy gondolja, hogy egyébként is jó dolog, hogy Németországot és Európát a következő évtizedekben és évszázadokban teljesen átalakítják a tudom is én, honnan érkező bevándorlók. Mindenfajta személyeskedés nélkül, nekem úgy tűnik, ez az ő beállítottsága…”

Thilo Sarazzin igazi botrányhőssé vált, miután a saját pártja kitette.

Nemrég pedig egészen elképesztő titkokat osztott meg Angela Merkelről.

Hirdetés

Ha ezek igazak, márpedig ő közelről elemezhette a német kancellár asszony személyiségét, akkor gyakorlatilag Európa el lett árulva az elmúlt években.

Sőt, Merkel vezetésével követték el a világtörténelem legnagyobb demográfiai merényletét Európa ellen.

Közel 500 éve nem tapasztalt Európa soha ekkora bevándorlási hullámot, mint napjainkban, és főleg 2015 óta

– állítja Sarazzin.

A bevándorlás hatásai a múltban is szörnyűségesek voltak, és ezzel tisztában kellett lennie Merkelnek, mégis a Wilkommenskultur végrehajtása mellett döntött.

Thilo Sarazzin megemlíti, hogy a török törzsek bevándorlása az Oszmán-török Birodalmon és az iszlámon keresztül másfél évezreden át tartott, és azt eredményezte, hogy a tulajdonképpeni Görögország utáni második legfontosabb szállásterületüket elveszítették a görögök.

Ma már nincs is olyan hogy görögök, vagy örmények. Sőt, a térségben gyakorlatilag keresztények sem nagyon.

Szerinte az igazán nagy gond az, hogy sok bevándorló kifejezetten ellenségesen viszonyul a többségi társadalom kultúrájához…

Ott van például Franciaország, mondja, ahol nincsenek hivatalos adatok az újszülöttek etnikai hovatartozásáról. „Van azonban valami más: Franciaországban kötelező az újszülötteket sarlósejtes vérszegénységi vizsgálatnak alávetni, ha mindkét szülő Nyugat-Ázsiából vagy Afrikából érkezik. Közép-Franciaországban ma már az újszülöttek 80 százalékát tesztelni kell”

Hirdetés

– magyarázza Sarrazin, aki szerint Franciaország egyes régiói már most a demográfiai összeomlás szélén állnak.

Az egykori szociáldemokrata politikus szerint a francia példa intő jel Németország számára is.

Sarazzin azt állítja, hogy Merkel mindezekkel tisztában volt már 2015-ben is, mégis meghívót küldött a Közel-Kelet poklába, hogy onnan “emberanyagot” és iszlámot importáljon.

Ez pedig hosszú távon Európa és Németország halálát jelentheti, kulturális és demográfiai szinten.

Elég csak a fehér európai ember számára tiltottnak számító no-go zónák gomba módra szaporodására gondolni…

„Az ő világnézete univerzális, és valószínűleg úgy gondolja, hogy egyébként is jó dolog, hogy Németországot és Európát a következő évtizedekben és évszázadokban teljesen átalakítják a tudom is én, honnan érkező bevándorlók. Mindenfajta személyeskedés nélkül, nekem úgy tűnik, ez az ő beállítottsága”

– állítja Sarazzin.

Vagyis Merkel, a MUTTI nagy megfejtése az, hogy egyáltalán nem érdekli még a saját népe sem…

Ha nincsenek meg a bevándorláspolitikai döntéshozatalt dokumentáló akták, akkor az csak egy dolgot jelenthet: a döntéshozók nagyon is jól tudták, hogy nép- ill. emberiség ellenes bűntettet követtek el, ezért nem hagytak írásos bizonyítékot maguk után.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.