Egyéb

Kurkumával győzte le a rákot: a gyógyszeripar azóta sem beszél az esetről – elhallgatott terápiák

Végstádiumban volt, felépült. Ennek a nőnek az esete bizonyítja, hogy a rák ellenszere mindvégig ott volt a természetben, ezzel pedig a gyógyszeripar évtizedek óta tisztában van…

A Nagy-Britanniában élő Vicky Stewart váratlanul nézett szembe a betegséggel, és szinte sokként érte a diagnózisa.

A fiatal nőnél rákos sejteket, és tumorokat találtak, és azt mondták neki, hogy agresszív kemoterápiás kezelésre lesz szüksége, és hogy gyakorlatilag már végstádiumban van, így nem sok az esély a gyógyulásra.

Hirdetés

Ezzel meg is írta volna a halálos ítéletét, azonban elhatározta, hogy nem megy bele a kezelésekbe, és egy alternatív utat választ, dupla vagy semmi alapon.

Rengeteg dolognak utánanézett, majd végül amellett döntött, hogy egy szuperételt, a kurkumát kell fogyasztania nagy mennyiségben.

El is kezdte bevezetni az étrendjébe, miközben orvosai folyamatosan lebeszélték róla, állítva, hogy nincs semmilyen rákellenes hatása.

A nő azonban nem hitt nekik, sokkal inkább hitt önmagában, és abban, hogy segíthet neki a szuperétel, és a természetes étrend.

Vicky végül aztán mindenkire rácáfolt, és nem csak túlélte a rákot, de évekkel később is teljesen tünetmentes.

A rák semmi jelét nem tapasztalja magán.

44 évesen Vicky Stewart most egy nagyobb kutatási projekt középpontjában áll, mert a rákkutatókat teljesen lenyűgözte, ahogy legyőzte betegségét.

A nő állítása szeriont a kurkuma egy természetes rákellenes szer, és ezt a gyógyszeripar is tudja, csak nem hirdeti, mivel nem áll érdekében, hogy az emberek a természetes alternatívák után nyúljanak, amiknek ráadásul még komolyabb mellékhatásaik sincsenek.

A kurkumának valóban van rákellenes hatása

Pedig a hatás igazolt, ezt számos független – tehát nem a gyógyszeripar által “megvásárolt – tanulmány igazolja.

A UCLA által levezetett lektorált, kontroll csoportos kutatások kimutatták, hogy a kurkuma természetesen blokkolja a rákos sejteket, de több mint 9 tanulmány azt is kimutatta, hogy a kurkuma a daganatok méretét óriási 81%-os mértékben csökkenti.

Hirdetés

A kurkuma gyakorlatilag visszafejleszti a rákos sejteket, így sejt apoptózis, azaz sejt öngyilkosság következik be.

Nem véletlen tehát, hogy keleten a kurkumát, és más hozzá hasonló növényt csodaszerként tartanak számon.

Az Ajurvédikus orvoslás ugyanis mindig is több ezer évvel előrébb járt a tapasztalati tudás terén, mint a modern orvoslás.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.