CímlapsztorikÉrdekes világ

Menekültek és a háború: eddig csak Putyin merte kimondani a sokkoló igazságot!

Bármerre járnak, bárhová betelepítik őket, óriásii káosz, a társadalom egységének meggyengülése tapasztalható.

“Nem a háború elől menekülnek, hanem ők maguk a háború…”

Amiről most szó fog esni, azt tényleg csak nagyon kevesen merik kimondani.

Hirdetés

Annál is inkább, mert a píszí világban nincs bűnbocsánat annak, aki a menekülteket így vagy úgy, de negatív kontextusban a szájára meri venni.

A nyugati világ, különösen a Merkeli véleményformálási “terror” alatt tartott úgynevezett “szabad” sajtó, vagy mainstream média módszeresen csak a menekültek beáramlásának pozitív oldalairól számoltak be.

Hogy Franciaország, a németek, a hollandok,a svédek mennyire sokat nyernek az olcsó munkaerővel, és hogy velük menthető meg a hanyatló nyugati gazdaság, valamint hogy Európának egyébkét is KÖTELESSÉGE segíteni.

A menekültek és a háborúk, konfliktusok közti kapcsolatról már mindenki mélyen hallgatott.

Arról van ugyanis szó, hogy nem beszéltek az erőszakos bűncselekmények néhol több száz százalékkal való növekedéséről, ahová a menekülteket betelepítették, sem a no-go zónákról, ahová fehér európai ember nem meri ma betenni a lábát.

Arról sem számoltak be, hogy egyes európai városokban a saría törvénye uralkodik, csak azt fogadják el a lakók, és a gettósodott régiókba már a rendőrség sem mer mindig bemenni.

Senki sem állítja, hogy a menekültek és a háború feltétlen kéz a kézben jár, de amerre mennek, ahol megjelennek, ott mindig megbomlik az adott társadalom szoros egysége.

Ezt vezető politikusok közül egyedül Putyin, és hellyel közzel a lengyel és a magyar miniszterelnök merte kimondani eddig.

Putyin szó szerint azt is ki merte jelenteni, hogy a menekültek nem a háború elől menekülnek, hanem ők maguk a háború.

Hirdetés

A világ jelentős részén ahol megjelentek, konfliktusok adódtak, néhol polgárháborús állapotok robbantak ki, lásd Svédország.

Egy európai magyar nő nemrég nyílt levelet is írt a menekülteknek, melyben rengeteg olyan igazság van, amit szintén sokan gondolunk de nem mindenki meri kimondani.

“Az elől menekültök, amit aztán itt ránk akartok kényszeríteni” – üzente nekik.

És ebben is nagyon sok az igazság.

Ahogyan az is TÉNY, hogy nem lehet egy kalap alá venni mindenkit, ugyanakkor a menekültek nagy része képtelen, és nem is akar integrálódni, de elvárják a befogadó országoktól hogy idomuljanak hozzájuk.

Amint pedig valami nem úgy megy, ahogyan azt ők gondolták, rögtön városrészeket égetnek fel, vagy fosztogatnak, és a saját vallási ideológiájukat erőszakolják rá másokra…

Lehetne pedig békében is együtt élni. Ha pedig ez nem megy, akkor húzzatok vissza oda, ahonnan jöttetek!

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.