MisztikumTudomány

Mindenki bőr alá ültethető chipet kaphat, mely jelzi és kiszűri a vírust!

A tudósok az egész világra kötelező érvényűvé tehetik az ötletüket a globális közegészségügyi veszélyhelyzetre hivatkozva?

Úgy tűnik, hogy valóra válhat az, amit a Biblia a Jelenések könyvében előre megírt?

Az emberek nagy részének a fenevad bélyegét kell majd hordania a bőre alá ültetve, mint ahogyan a konteók állították?

Hirdetés

A pentagon tudósai valami olyasmit jelentettek be, amiről éppen ezek az elvetemültnek tartott konteók beszéltek hosszú évek óta.

Bőr alá ültethető chipek jönnek?

Olyan implantátumot alkottak meg a Pentagon tudósai, amely a bőr alá helyezve képes megállapítani, hogy az illető koronavírus-fertőzött-e – derül ki a CBS News riportjából.

Az eszközt az Egyesült Államok Védelmi Minisztériumának kutatásokért felelős részlege, a Fejlett Védelmi Kutatási Projektek Ügynöksége (DARPA) találta fel, amelyet több mint 60 éve, a hidegháború alatt hoztak létre a Pentagonon belül.

A részleg azt kapta feladatul, hogy olyan ötleteket valósítsanak meg, amellyel fel lehet venni a harcot a járványokkal.

Hepburn szerint az egyébként titkos részleg több találmánya is olyan, mintha egy science fiction filmből vették volna, a tévéműsorban ezekből mutatott be néhányat.

Többek közt azt a szenzort, amely a bőr alá juttatva képes kimutatni a koronavírus-fertőzést, még azelőtt, hogy az illetőnek tünetei lennének.

A chip az alapján állapítja meg a fertőzés tényét, hogy milyen kémiai reakciók mennek végbe a testben. A szerkezetnek 3-5 percre van szüksége arra, hogy eredményt közöljön.

Egy másik fejlesztésük arra képes, hogy egy dialízisgéphez kapcsolva kiszűri a páciens véréből a vírusrészecskéket.

A Biblia is “megjósolta”?

A Biblia részletesen írt a fenevad bélyegéről, mely egy olyan stigma lesz, amit rákényszerítenek az emberekre a legsötétebb időkben.

Hirdetés

Sokan pedig ezzel vonnak egyfajta párhuzamot, talán nem is teljesen alaptalanul.

“Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek;

És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.

Itt van a bölcseség. A kinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat.”

(Jelenések 13,16 – 18)

Persze a valósággal való párhuzam sokak szerint belemagyarázás vagy a véletlen műve.

Azonban egy ilyen mikrochip viselése ha a közegészségügyi veszélyre hivatkozva kötelezővé teszik, az sülhet el úgy, mint ahogyan a Jelenések könyvében leírták..

Kérdés, hogy meg merik-e tenni…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.