Misztikum

Nanotermittel szándékosan robbantották fel az ikertornyokat: egykori CIA ügynök tálalt ki szeptember 11-ről!

Építészek és mérnökök egyértelmű álláspontja alapján az ikertornyok nem omolhattak volna össze a bennük tomboló tűztől. Irányított rombolás volt az egész, amit próbáltak elhallgatni?!

Előkerült egy volt CIA ügynök eskü alatt tett vallomása arról, hogyan szervezték meg a merényletet, majd tüntették el a nyomokat…

911 a mai napig rejtély

2001 szeptember 11-ével kapcsolatban ma is rengeteg különféle elmélet kering arról, hogy tulajdonképpen mi is történhetett.

Hirdetés

A legtöbben ugyanis hisznek abban, hogy ez nem “csak egy egyszerű” merénylet volt Amerika ellen, és az egyetlen amerikai földön bekövetkezett idegen támadás.

Sokkal inkább tűnik úgy, mintha az egészet belülről szervezték volna, de minimum felmerül a gyanú azzal kapcsolatban, hogy az egyes biztonsági szervek nem cselekedtek kellő gyorsasággal a katasztrófa idején.

Pedig a Pentagon, a NORAD és a teljes vezérkar rég tudott a fenyegetésről, és látványosan hibát hibára halmoztak…

De vajon kinek állt érdekében?

Niels Harrit: szeptember 11 kulcsfigurája?

Egyre többen gondolják ma már úgy, hogy az elmélet, amely szerint a két repülőgép okozta volna, hogy három felhőkarcoló dőlt romjaiba a World Trade Centernél, egyszerűen nem lehet igaz.

Akkor robbant a bomba a bizonyítékokkal a sajtóban, amikor a World trade Center romjai között a törmelékekben nano-termit részecskéket találtak, méghozzá nem is kis mennyiségben. Ez egy nagy hatásfokú-reaktív pirotechnikai és robbanásveszélyes anyag.

Valakik nano-termitet helyeztek el a felhőkarcolókban, és a repülők csak “berobbantották” a pirotechnikai anyagot.

Ráadásul egy harmadik toronyház is leomlott, pedig azt nem is érte repülőgépes találat.

Niels Harrit, a Koppenhágai Egyetem doktora szerint irányított robbantás történt, ez nem vitás. Minden jel arra utal, hogy mesterségesen gerjesztett volt a tűz, és az egész eseménysort előre megszervezték.

Mindezt nem alaptalanul állította, hanem konkrét bizonyítékokkal a birtokában.

Hirdetés

Bizonyítékok, titkos jelentések és egy ügynök vallomása

Neils Harrit mindent bevallott, rengeteg részletről beszélt, és sok dokumentummal rendelkezett, melyek valóban alátámasztani látszottak az általa elmondottakat.

Közzétett egy 25 oldalas tudományos jelentést, amely szerint sikerült megállapítani, hogy az épületek romjaiból előbukkant bőséges mennyiségben egy viszonylag újfajta termit, amely legtöbbször két anyag keveréke, általában vas és alumínium. A két anyag hevítés hatására nagyon magas hőmérsékletet tud eredményezni.

Ez egy újfajta, nano-termit volt, melyet itt teszteltek először, mivel nem akarták, hogy a hagyományos termitnek nyoma maradjon.

“A vizsgált porban furcsa piros-szürke pelyheket találtunk, amely nagy mennyiségben volt mindenütt a World Trade Center pusztulásakor.”

– állítja.

Különös vágásnyomok: már eleve gyanús, de termit maradványokat is találtak bennük…

Sok mintát vettek a toronyház romjaiból, és szinte mindegyikben volt nano-termit.

Szinte mindenhol megtalálható volt a nanotermit, egyértelművé téve, hogy ez egy belső munka volt, egy false flag, azaz hamis zászlós hadművelet, meghatározott politikai céllal.

Politikai indok és haszonszerzés állhatott mögötte: háború a Közel-Kelettel

Mint tudjuk, az események azt váltották ki, hogy Afganisztán és Irak ellen indult inváziós szándékú háború, természetesen a demokrácia és a szabadság, valamint a terrorizmus elleni harc nevében.

Ez az egész kapóra jött azoknak, akik úgy gondolták, hogy itt az ideje megtámadni a Közel-keleti régiót, mert az rengeteg olajforrásokkal, hatalmas készletekkel rendelkezett.

Amerika olaja ugyanis fogyóban volt, ráadásul így Saddam Husseinnel is le lehetett később számolni, azaz két legyet lehetett ütni egy csapásra.

Szintén bizonyíték, hogy az események időszakában, 2001. szeptember 11. körül, a normál termit a kereskedelemben hozzáférhető, és annak használata ismert.

Az új formában a nano-termit nem állt rendelkezésre, csak kormányzati, katonai köröknek… innen már nem nehéz tovább gondolni…

Érdemes ezeken átrágni, és fejtegetni.

Ezek ugyanis nem véletlenek, hanem tények, és olyan nyomok, melyek bizonyíthatják azt, hogy nem az történt 2001 szeptember 11-én, amit a mainstream média próbál évek óta elhitetni.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.