Érdekes világ

Q – A TERV, hogy megmentsük a világot – Íme a világméretű összeesküvés leleplezése

A teljes igazság a világunkról: ezért van szegénység és háborúk: minden egyetlen madzagra van felfűzve!

Mi lenne, ha azt mondanám, hogy azok, akik korrumpálják a világot, mérgezik az ételeinket és konfliktusokat robbantanak ki, ők maguk azok, akik közel állnak ahhoz, hogy véglegesen el legyenek törölve a Föld színéről?

Úgy gondolhatod, hogy ez egy idealisztikus fantázia. Nos, engedd meg, hogy elmondjak egy történetet.

Hirdetés

Tudjuk, hogy vannak bűnözők, természetesen.

Kirabolják a házadat, ellopják a telefonod, és meg is ölnek Téged, ha úgy gondolják, hogy megússzák ezt.

Mi már mindannyian megtapasztaltunk bűnözőket így vagy úgy. A bűnözők, ahogy mi tudjuk, azok, akik a személyes előnyöket választják szemben mások jogaival, és nem tisztelik a törvényt.

Viszont ez az a pont, ahol nagyban ki kells zélesítened a nézőpontodat.

A saját és az embertársaid érdekében mondjuk ezt neked.

Az igazság egy olyan alaptézis, amit nem lehet eltemetni, eltörölni a Földről, vagy kigyomlálni az emberek agyából.

Gondold végig, mi is zajlik a világban, és hogy mit érhetnek el a gonosz emberek, bűnözők. és mi történik, ha a bűnözők a hatalom közelébe kerülnek, vagy elnöki pozíciókba.

A hatalmuk súlyát, az erejüket használhatják fel arra, hogy még nagyobb szintű bűnöket kövessenek el.

Bármi lehetséges, drog kereskedelem, ember csempészés, bármi, ami nagy pénzt hoz.

Hirdetés

A XX. század felkavarodott háborúk, gazdasági katasztrófák, éhínségek és elvándorlások miatt. Mi mindig úgy fogadtuk el ezeket, mint az emberi természetet, és hogy a világ így működik – valami elkerülhetetlen és az emberi természet gyengesége, amik ezekhez az akciókhoz vezetnek.

Ez az a pont, ahol mi súlyosan tévedtünk.

Te nem vagy bűnöző. Én sem vagyok bűnöző.

Tehát, akkor hogyan gondolhatjuk, hogy ez az emberi természet, ami miatt van ez a sok fájdalom és szenvedés?

Mi van, ha ez nem is az emberi természet, hanem valami sokkal szándékosabb dolog eredménye?

Nekünk azt tanították, hogy a Kapitalizmus volt az oka a szélsőséges gazdag/szegény különbségnek, és a szegénységnek – ami pedig a kiváltója volt a háborúknak, bűnözésnek és éhezésnek.

Másoknak azt tanították, hogy a Kommunizmus, az egyenlő vagyon rendszere minden ember számára, az, amit okolni lehet a bajok miatt.

De figyeljetek csak emberek, ezek egyike sem igaz. Ez nem a mi természetünk, hogy harcoljunk, hogy rasszisták legyünk, és nem a természetünk, hogy raboljunk másoktól.

Amit meg kell tanulnotok, hogy ezek mögött BŰNÖZŐK álltak mindig is!
Igen. Van hatalmuk. Több, mint amennyi egy bűnözőnek lennie kellene.

Felemelkedtek a média vállalatok tetejére, amelyek kontrollálják a híreket és a szórkoztatásunkat. Felemelkedtek a bankrendszer tetejére. Az Ovális Irodába (megj. USA Elnök) Brüsszelbe. A Vatikánba. A Koronához. Csöndben besurrantak.

Hatalmas mezőgazdasági vállalatok vezetői lettek, amelyek kontrollálják az élelmiszer ellátást.

Szintén a nagy gyógyszer vállalatok esetében; azok, amelyeknek hittünk, hogy segítenek, amikor betegek vagyunk. Senki nem állította meg őket, és ők további bűnözőket toboroztak, hogy segítség őket.

Elsőként felhalmozták a világ vagyonát.
Ők kifejlesztették a pénz rendszerét, amit Központi Banknak nevezünk, amely kölcsönt nyújt a kormányoknak kamatra, és így örökös adósságba taszítva azokat.

Az emberek vagyona egyre kisebb lett, az ővéké egyre nagyobb. Sokkal nagyobb.

Így kerítettek mindenkit a hatalmuk alá.

A társadalmat, kvázi az egész bolygó lakosságát adós rabszolgává tették és a kifundált tudatmanipulációs rendszereken keresztül gondoskodnak arról, hogy a következő generációk is erre legyenek “programozva”, nevelve.

De hogyan lehetne ez ellen harcolni?

Hát úgy, hogy az emberek szemét fel kell nyitni. Ha kell, egyenként. nehéz és izzasztó munka lesz, rengeteg fáradtsággal és konfrontációval.

Sokan ugyanis nem akarnak felébredni, és a boldog tudatlanság mocsarában akarnak tovább süllyedni, mert a rendszer elhitette velük, hogy nincs más választásuk.

Létezik egy Q-nak nevezett, alulról szerveződő mozgalom, mely az elkövetkező időkben világszerte rohamos terjedésnek indulhat.

A Q-t ismerők igazságkereső emberek.

Olyanok, akik átlátnak a média propagandán, a hazugsággyárakon, a televíziós agymosáson, a társadalom manipulációján és egy jobb világ alternatíváját keresik.

Akik ki akarnak szakadni egyszer és mindenkorra a jelenlegi adósság alapú pénzrendszerből, mert fel akarják váltani azt valami jobbra.

Rabszolga társaim. Itt az idő, hogy becsatoljátok az öveket, ismerjétek fel az igazi ellenségeiteket, és fogadjátok az új jövőt, amivel mindannyian tartozunk a bátor hazafiaknak – akik kockáztatták az életüket, hogy győzelmet érjünk el a történelem legnagyobb ismert gonosz erői ellen.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.