Misztikum

Ramszesz fáraó és a Jacob Rothschild vérvonal eltitkolt kapcsolata – avagy a bankárok VALÓDI múltja?

Kísérteties hasonlóság, de vajon csak véletlen?

Egy bizarr elmélet szerint a szupergazdag bankárcsalád vérvonala egészen a fáraókig nyúlik vissza. Mindig is kivételezettek voltak…?!

Na erre varrjon valaki gombot!

Hirdetés

Ez vajon véletlen egybeesés, vagy “kísért a múlt”?

Tényleg rátalálhattak a Rothschildek titkos vérvonalának eredetére? Az ókori Egyiptomig vezethető vissza a Jacob Rothshcild vérvonal?

Először is kezdjük azzal, hogy megemlítjük, ki is ő valójában: róla több ízben is írt a Titkokszigete.hu, hiszen ő az a világbankár, akinek a jelenlétéhez rengeteg összeesküvés elmélet és valós esemény is köthető.

A modern pénzrendszer alapjainak lefektetésében vett részt, és ma már a világ vagyonának 96%-a felett rendelkezik, az érdekeltségei alatt folyik át több milliárd ember fizetése, köztük a tied és a miénk is.

Szóval ő az a vérvonal, akinek az eredetét állítólag lekövették, és kiderültek róla nagyon érdekes és nyomasztó dolgok.

Több ezer éves titok lappang a család mögött…

Mivel mérhetetlen befolyásuk van, emberség pedig alig van bennük, sokan felvetették, hogy nefilimek lehetnek, azaz nem a Földről származó a vérvonaluk.

Itt kezd rázóssá válni a konteó.

A Rothchild-várvonal kutatása és a DNS analízis mindig is tilos volt, nehogy felfedje valaki a sötét múltjukat.

Hirdetés

Állítólag kínosan ügyeltek rá a család és vérvonal tagjai, hogy ne maradjon utánuk értékelhető minta, sem hajszál, sem vizelet, vagy bőrlemezkék, mert ezek alapján kiderülne, hogy hibrid lények, és nem teljesen emberek.

Ez a helyzet az egyiptomi múmiák nagy részével is. Nem véletlen, hogy az értékes fáraó leleteket a British Múzeumban őrzik páncélüveg ketrecekben, és a vizsgálatokat csak különleges engedélyekkel lehet elvégezni.

TÉNY, hogy vannak olyan egyiptomi múmiák, különösen Ramszesz fáraó és vérvonala és a Rothschild család tagjai közötti hasonlóságok, amik minimum elgondolkodtatóak…

Tényleg felvetődik egyesekben az, hogy egy titkos háttérhatalmi vérvonal több ezer éven át próbálta uralni a bolygót, és befolyásos pozíciókat elérni.

Ők a Föld idegen királyai, a modern idők bankárlovagjai, akik nem is evilágból valók, legalábbis a családhoz köthető egyes mondakörök szerint.

Ez nem összeesküvés-elmélet, hanem összefüggés-elmélet, vagyis a valóság, amit a fenti érdekkörök igyekeznek a nyilvánosság elől elhallgatni – jelentik ki azok, akik látnak némi igazságok a konteó mögött.

Szerintetek van benne valami?

Valóban van hasonlóság a világ kivételezett egyiptomi uralkodóháza és a bankárlovagok között?

Vagy az egész csak egy meglehetősen szürreális konteó?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.