CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

Tényleg idegen űrflotta tart a Föld felé: a NASA hírzárlatot rendelt el?

megdöbbentő információk keringenek arról, hogy egy földönkívüli invázió előkészítése zajlik a Föld ellen…

Az utóbbi hetekben, hónapokban rendre előkerült egy elmélet, pontosabban néhány információ foszlány arról, hogy a Föld, és rajta az emberiség napjai meg vannak számlálva.

A veszéllyel a NASA és a Pentagon is tisztában van.

Hirdetés

Egy kozmikus, űrbéli fenyegetésről van szó, egy földönkívüli invázió lehetőségének árnyéka vetül ránk.

Állítólag ugyanis a Bika csillagképben észleltek hatalmas, gigászi objektumokat, melyek a Föld irányába tartanak és folyamatosan változtatják a pozíciójukat.

Az objektumok különböznek a bolygóktól és minden más természetes égitesttől, így komolya felvetődött az, hogy ez egy földönkívüli űrflotta lehet.

Korábban Richard Blumenthal szenátor beszélt egy meghallgatáson arról, hogy tisztában vannak egy űrveszéllyel, amiről nem mondhatnak többet mert világméret pánikot okozhatna.

Többekben felvetődött, hogy talán ezekről a hatalmas objektumokról tudhatnak, melyek tényleg felénk közelednek.

Egyes szárnyra kapott összeesküvés elméletek szerint a Bika csillagkép idegen civilizációja indult útnak a Föld irányába, hogy felvegyék a kapcsolatot az emberiséggel.

Ezek azonban inkább csak amolyan összeesküvés elméletek, ahogyan hivatalosan arra sincs bizonyíték, hogy valóban egy ufó flotta tartana a Föld felé.

Néhány évente felmerült egy idegen invázió lehetősége, de ha valóban bekövetkezne, nagy valószínűséggel nem lehetne ennyire jól titokban tartani.

Ugyanakkor nem zárható ki semmilyen eshetőség…

Hirdetés

Sokak szerint felfedezéseket hallgatnak el, és létezik egy titkos archívum is, mely hemzseg az ilyen és ehhez hasonló felvételektől.

Egyszerűen csak el akarják kerülni a pánikot? Titkolják, hogy egy magasan fejlett földönkívüli civilizáció által épített csillaghajó nyomaira bukkantak?

Ki mit gondol?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.