Címlapsztorik

2 napunk van és jön a világvége? Egy híres matematikus megdöbbentő dolgokat állít

Július 17-én fordulóponthoz ér az emberiség.

Július 17-ével kapcsolatban számos jóslat létezik, egy nagy, ember okozta katasztrófától kezdve a kozmikus anomáliákig, amelyek megváltoztatják az egész emberiség életét. Lehetséges, hogy semmi sem fog történni, és mindez csak szorongást és pánikot kelt. Vagy talán tényleg történik valami, de nem fogjuk érezni.

Elsőként Sediq Afghan beszélt erről a dátumról. Hat hónappal ezelőtt azt jósolta, hogy július 17-én valami uránnal kapcsolatos dolog történik, ami megváltoztatja civilizációnk történetét.

Hirdetés

Valószínűleg maga az előrejelző matematikus már nem örül annak, hogy bejelentette a pontos dátumot. Minél közelebb van, annál több verzió és feltételezés létezik, és minden látnok arról számol be, hogy közvetlenül a Felsőbb Erőktől kap információkat.

Sediq Afghan egy matematikus, aki eredetileg Afganisztánból származik. Úgy gondolják, hogy egy speciális listán szerepel, az úgynevezett

“Az emberiség örökségének listáján”. Az anyagi és szellemi kultúra tárgyait, valamint kiemelkedő személyiségeket tartalmazó lista létrehozásában olyan szervezetek vettek részt, mint az UNESCO és az ENSZ.

Bár több forrás is megemlíti, hogy Sediq Afghan szerepel az emberiség örökségének listáján, nevét azonban nem lehetett megtalálni.

Sediq Afghan matematikus kiemelkedő képességekkel és rendkívüli eredményekkel bír. Érdeklődési területe olyan problémákat foglal magában, mint egy képlet levezetése az inverz Newton-binomiális megoldására.

A matematika mellett az asztrológia, a numerológia és a pitagorasz számelmélet érdekli. Az összes érdeklődési körének összekapcsolásával Sediq levezetett egy képletet, amely állítólag képes előre jelezni a
jövőbeli eseményeket.

Képlet a jövő előrejelzéséhez

Hari Seldonhoz, a legendás sci-fi író, Isaac Asimov Alapítvány sorozatának szereplőjéhez hasonlóan Sediq Afghan is előállt egy olyan képlettel, amely állítólag megjósolja a jövőt.

Sediq úgy véli, hogy képlete eltérő előrejelzési pontossággal rendelkezik:

  • magánszemélyeknek 100%-ig
  • országok esetében 80%-ig
  • az egész világ számára akár 50%

Úgy gondolják, hogy csodálatos képletének köszönhetően az afgán matematikus már számos eseményt megjósolt, köztük a Szovjetunió
összeomlását, az ikertornyok ledőlését, a csernobili atomerőmű katasztrófáját.

Hirdetés

A matematikus új jóslata szerint július 17-én valami fontos esemény fog történni a világon. Sediq szerint ezen a napon ér véget a világ
fejlődésének fél évszázados ciklusa. Maga a tudós is hajlamos azt hinni, hogy “nukleáris zsarolással” kell számolni.

Demonstrálják az országok nukleáris potenciálját, de ez nem fog kölcsönös katasztrófát okozni. Sediq azt is megemlítette, hogy az egészségügyi kérdések várhatóan visszatérnek a napirendre. Emellett a közeljövőben jelentős hatalomváltásra kell számítanunk Nyugaton.

Sediq megjegyzi, hogy 2023 lesz a legnehezebb év. Ezt követően a dolgok javulni fognak, és 2025-ben néhány ország virágkorát éli meg.

Bíznunk kell a jóslatban?

Erre a kérdésre mindenkinek magának kell válaszolnia. Vannak, akik egyáltalán nem hisznek az előrejelzésekben, míg mások szigorú rendszerhez ragaszkodnak: bizonyos típusú előrejelzésekben bíznak, másokkal szemben szkeptikusak.

Így például számos misztikus úgy véli, hogy a pontos dátumot tartalmazó előrejelzések soha nem válnak valóra.

Általában véve Sediq Afghan személyazonosságát rejtély övezi. Az életével és eredményeivel kapcsolatos információk forrásonként eltérőek.Mindazonáltal itt-ott változatlanul megemlítik a jövővel kapcsolatos jóslatait.

A mexikói látnokok is riadót fújnak

Mexikói látnokok is kongatják a vészharangot. A híres látnok, Mhoni Vidente szintén megjósolta, hogy 2023-ban Mexikóra és az egész világra is
nehéz idők várnak:
“Ez egy olyan év lesz, amikor a hatalom sok pillére le fog dőlni. Erőteljes és fontos emberek esnek a sárba, csak az elnök marad életben.

Az emberek kimennek az utcára, és békét és rendet követelnek a hatóságoktól,” – mondta.

Mi lesz a sötétekkel?

A Föld régóta élősködő civilizációk befolyása alatt áll. Az emberek között sok a sötétség erőinek képviselője, valamint szolgáik az emberek közül.

Hogyan hatnak rájuk a magas frekvenciájú energiák?

A sötétség erőinek el kell tűnniük a bolygóról, nem fognak ellenállni a magas rezgéseknek. Az emberek, a sötétség szolgái, két csoportra oszthatók.

Azok, akik tudatosan a sötét házigazdák mellett döntöttek, fizikailag távoznak. Ha a lelket a személy beleegyezése nélkül leigázták, akkor megtisztul, megszabadul a sötét esszenciától és a sötét entitások irányításától.

A lélek szunnyadva marad, de blokkolva lesz a gonosz erői számára, ezen a személyen keresztül már nem lesznek képesek befolyásolni a bolygót.

Sok olyan ember is van a Földön, aki még nem ébredt fel. Mi lesz velük? Minden a bennük lévő dolgoktól függ. Ha több bennük az alacsony rezgésű energia, akkor az ilyen személyek problémákat fognak érezni.
A parazita erők továbbra is hatással lesznek a Földre?

Ezt közvetlenül nem tudják megtenni, csak fel nem ébredt embereken keresztül, akiknek nagy százaléka alacsony rezgésekkel rendelkezik.

De ezt nagyon nehéz lesz megtenni, és csak olyan energiák alapján, amelyek magasabbak, mint a kiégés szintje. A Föld egy új energiaszintre lép, aminek köszönhetően elkezd tisztulni, törekedni a fényre.

Ezt fogják érezni a fénylelkek

Sokan vagyunk tiszta lélekkel, fényesek, magas rezgések energiájával. Miután a magas frekvenciájú energiák a Földre érkeznek, ezek az emberek gyorsan a fejlődés új szintjére lépnek.

Érezni fogják az erő és a támogatás hullámát felülről.

Most nagyon nehéz nekik, mert alacsony frekvenciájú környezetben élnek. Az ilyen embereket megvilágosodottnak vagy felébredettnek nevezik.

Egyre többen vannak, és nem hiába születnek.

Küldetésük a világ megváltoztatása, magas energiák eljuttatása a tömegekhez. De a most felébredtek olyanok, mint az úttörők.

Az energiahatás után sokkal könnyebb dolguk lesz.

Ha a lélek magas és tiszta, de az ember elmerült a problémákban, vagy alacsony energiákat enged magába, akkor kellemetlenség vár rá, attól függően, hogy hány nehéz rezgést hordoz magában.

Július 17-i energiák, ez várható

Nagyon erős energiaimpulzus érkezik a világűrből, ami kíméletlenül kiéget mindent, ami nem felel meg a szükséges frekvenciaszintnek.

Az emberiség alacsony frekvenciájú világban él, és tele van nehéz energiával. Hogyan ne szenvedjünk a magas frekvenciák erőteljes hatásától?

Készen kell állnod az új energiával való szinkronizálódásra. Valójában ez egyszerű. Meg kell töltened magad boldogsággal, örömmel, szeretettel.

Érezd az élet örömét! Vedd észre, milyen szép a világ, a természet, a levegő, a víz, a föld!
Élvezd ki minden percét, érezz szeretetet szeretteid iránt, öleljétek meg egymást és mondjatok kedves szavakat!

Úgy tűnik, hogy ezek elemi dolgok, de az emberi civilizáció további létezése a Földön tőlük függ.

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!