Tudomány

2025-ben jön a világvége, az elit már tud róla és a Holdra és a felszín alá mentette ki magát – állítják

Rendre terjed egy népszerű világvége elmélet, ami többek között többször ki lett vesézve, és talán nem is teljesen alaptalan.

Legalábbis ha a ránk váró katasztrófát és annak mértékét nézzük.

Arról van szó ugyanis, hogy egyesen szerint a világvége éveken belül, már 2025-ben be fog következni.

Hirdetés

Lehet mindenféléről hallani napkitöréstől kezdve egy szupervulkán kitörésén át aszteroida becsapódásig, de a legvalószínűbb szcenárió a Golf-áramlat végleges leállásával számol.

Ez pedig olyannyira valós probléma, hogy a legfrissebb tudományos modellek sem zárták ki, hogy hamarosan bekövetkezik.

Ez pedig tényleges világkatasztrófát, kvázi világvégét idézhet elő.

A világvége ez esteben azonban nem olyan lesz, mint a filmekben. Nem azonnal, egyetlen nap leforgása alatt hullik szét minden.

Éveken át tartó kínkeserves folyamat lesz.

Évek óta tudnak is róla az elit köreiben, ami megmagyarázná azt, hogy a szupergazdagok és kiváltságosok miért építgetnének földalatti szuperbunkereket, és a nagy óvóhelyek esetében egyes kormányok miért kezdtek bődületes és indokolatlan felújításba.

Persze sokan most is azt mondják mint máskor:

Hogy csak elővigyázatosság, mert a legrosszabbra mindig érdemes és fel is kell készülni.

De tényleg csak erről van szó?

Hirdetés

A tudósok kongatják a vészharangot: akár két év múlva, 2025-ben leállhat a Golf-áramlás, többfokos lehűlést és szélsőséges időjárást okozva Európában, főleg Nyugat- és Észak-Európában.

Ez már az összeomlás kezdetét hozhatja el:

Világunk jelenlegi formájában a végéhez ér, fenntarthatatlan lesz a mezőgazdaság, az ivóvízellátás a most ismert formájában.

Százmilliók indulnak majd útnak olyan területekről, ahol ellehetetlenül az emberi élet, ez pedig migrációt és háborúkat fog magával hozni.

Léteznek olyan összeesküvés elméletek, melyek hajmeresztő módon azt állítják hogy az elit már a Holdra is “kimentette” magát, mert az egész Föld élhetetlenné válik 15-20 éven belül.

Mások úgy gondolják, hogy tényleg csak “riogatásról” van szó és az elit nem titkolózna a világvégével kapcsolatban.

Ugyanakkor az tény, hogy a Földünk és a modern nyugati társadalom által megszokott élet alapvetően fog átalakulásra kényszerülni.

Azaz nagy a valószínűsége, hogyha 2025-re nem is omlik össze minden, de egy sokkal keményebb és sötétebb korszak várhat ránk.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!