CímlapsztorikMisztikum

2027-re jön a Világ Alaphelyzetbe állítása és a bolygó totális újraindítása – állítják.

Fontos eseménysor előtt áll az emberiség Mi vagyunk az utolsó szabad generáció, hamarosan rabosítják a teljes emberi társadalmat?

Komoly válaszút előtt áll az emberiség.

Egyre inkább próbálják ugyanis beszabályozni az emberi élet működését és annak kereteit.

Hirdetés

Az átlagpolgár életterét, mely már így is totális megfigyelés alatt áll, gyakorlatilag minden titkunkról és tevékenységünkről tudnak, de ez még csak a kezdet.

Egyes összeesküvés elméletek szerint ugyanis ahhoz, hogy az emberi faj felett teljes mértékű irányítást átvegyék, szükség van a régi világrend utolsó tégláinak az elbontására is.

Ezt pedig egy nagy újraindítással fogják elérni a következő néhány évben az elit, a felső tízezer irányításával.

A Világ Nagy Alaphelyzetbe állítása után azt ígérik, hogy “nem lesz semmink és mégis boldogak leszünk”, azaz még a magántulajdon eltörlésére, átalakítására is komoly javaslatok, felvetések vannak.

Természetesen az állításaik szerint a nagy újraindítás azt is jelenti, hogy az emberiség létszámát valahogy jelentősen lecsökkentik.

Noha ez utóbbira egyelőre semmilyen komolyabb bizonyíték nincs, sokan hisznek abban, hogy egy várható kataklizmát terveznek, mely százmilliókkal, vagy akár 1,5 milliárd emberrel is végez rövid időn belül.

Mások szerint ez nem egy tervezett kataklizma lesz, hanem egy olyan esemény, amit egyszerűen csak hagyna bekövetkezni és már tudnak róla.

2020 nyarán a WEF és Klaus Schwab valóban meghirdette a Great Reset (Nagy Újraindítás) kezdeményezést.

A Great Reset tulajdonképpen azt az egyszerű gondolatot takarja, hogy a koronavírus-járvány és a nyomában bekövetkező gazdasági leállás után a világgazdaság nem működhet tovább ugyanúgy, mint azelőtt.

Hirdetés

Az erre felhúzott, szerteágazó összeesküvés-elmélet azonban egy jól kidolgozott tervként állítja be a Great Resetet, amely arra irányul, hogy a globális elit a járványt és a gazdasági válságot kihasználva átvegye az irányítást a világ felett, és egy neokommunista-zöld-digitális diktatúrát vezessen be.

Az elmélet extrémebb leágazásai szerint magát a járványt is a terv részeként, szándékosan idézték elő, a hatalomátvétel egyik eszköze pedig a Covid-oltás, amivel a népesség egy részének kiirtására törekszenek az összeesküvő szupergazdagok.

Mindezekre azonban máig semmiféle konkrét bizonyíték nincs, így megmaradtak sötétebb konteók szintjén.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!