CímlapsztorikÉrdekes világMisztikumTudomány

32000 éves jóslat teljesülhet be a civilizáció megsemmisüléséről: az elit már készül a viláég megszűnésére és a teljes összeomlásra?

Eljöttek a civilizáció végnapjai?

Megismétlődik a történelem és a modern civilizáció bukása: már nem először?

Nagyjából 3200 évvel ezelőtt drasztikus átalakuláson esett át a Mediterráneum térsége, az összetett hatások sok civilizációt egyszerűen elsöpörtek, más kultúrákat meggyengítettek.

Klímaváltozás, belső feszültség, megosztottság, migráció, háborúk: egyre többen vélnek párhuzamokat felfedezni a kései bronzkor és a modern világ kihívásai között. Adódik a kérdés, vajon megismétlődhet-e a történelem.

Hirdetés

Az időszámítás előtti 13–12. század fordulóján aztán Hattusa az egész Hettita Birodalommal együtt hirtelen hanyatlani kezdett.

Hogy az évszázadokon át tartó stabilitás után miként omolhatott össze az egész civilizáció mindössze néhány évtized leforgása alatt, máig nem teljesen tisztázott.

Egy biztos: a periódusban nem a Hettita Birodalom járt egyedül így, sok kultúra látszólag előjel nélkül, meglehetősen gyorsan elbukott.

A jelenségre a kutatók késő bronzkori összeomlásként hivatkoznak.

A rémisztő pedig az egészben az, hogy egyre több a konkrét bizonyíték rá, hogy ciklikusan minden virágzó civiliáció egy ponton összeomlik.

Újra és újra… Így a mi civilizációnk sorsa is ugyanez lesz hamarosan.

Jön a mi civilizációnk teljes összeomlása

Egyre biztosabb, hogy a következő 10, mások szerint 20 évben összeomlik minden.

A jelenlegi civilizációt így ebben a formába ugyanis aligha lehet fenntartani.

És akkor még nem esett szó arról, hogy, hogy nem csak globális éhezés, de vízhiány is fogja sújtani a bolygó jelentős részét, a bekövetkező klímakatasztrófa pedig tetézni fogja a bajt.

Hirdetés

Egyes összeesküvés elméletek szerint az elit már rég tud róla vagy legalábbis sejtik, hogy modern nyugati civilizáció össze fog omlani, ezért a világ elzárt helyein tájain létesítettek zárt világokat, ahol csak a szupergazdagok lesznek képesek új életet kezdeni ha beüt a katasztrófa.

Mindebből mindössze annyi igaz, hogy valóban elkezdtek zárt világokat, szupervárosokat létrehozni egyes földrészeken, ahová a kiváltságosok költözni fognak a jövőben.

Lásd a Line nevű vonal alakban futó megaváros, mely egy elit város lesz mindenféle önfenntartó rendszerrel felszerelve, de számos ehhez hasonló van tervben.

Sokak szerint nem véletlenül.

Szerintetek túlzott eővigyázatosságról van szó csupán?

Vagy valamit “már tudnak”?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!