CímlapsztorikÉrdekes világ

“Megérkezik az ezredforduló Anyja és megváltoztatja a világot” – állítja egy prófécia

Az egész világ a harmadik évezred anyjára vár, arra az ismeretlen hölgyre, aki megmenti a világunkat.

Különböző korszakokban a világ jövőbeli megmentőjét másképp hívták: a harmadik évezred anyja, ismeretlen hölgy, a világ anyja és más nevek. Azonban mindenki egyhangú volt abban a meggyőződésében, hogy egy nő fogja megmenti az emberiséget az összeomlástól.

A próféták és a lelki atyák megjósolták a világ végét, de mindig volt egy megbízható reménysugár – az emberiség legfontosabb alakjának
eljövetele.

Hirdetés

Megjegyezték, hogy a megmentő szerepét egy nőnek rendelték. Ezek a nagy próféciák kérdéseket vetettek fel az eljövetelével kapcsolatban, és hogy milyen események harangozzák be az eljövetelét. A történelmi feljegyzések azt mutatják, hogy a jövőbeli megváltó olyan helyzetbe vezeti majd a nőket, amely kivezeti az emberiséget a sötétségből a világosságra.
Ki ez a nő? Mi a szerepe az emberiség számára? Miért jelenik meg, és mit fog hozni az embereknek?

Khrüszosztomosz János, vagy Aranyszájú Szent János kiemelkedő teológus és prédikátor volt, aki képes volt átlátni az időt.

A negyedik században élő szent már akkor előre látta, hogy az emberiség egy nap elveszíti Istenbe vetett hitét, és bűnökben fog dagonyázni. Próféciája szerint egy napon megjelenik a földön egy Asszony, aki magával hozza az üdvösséget.

“Ez a Nő a nap előtt fog állni, és lábai a Holdon fognak taposni. A fején ragyogó korona lesz tizenkét csillaggal. Eljövetele fényes esemény lesz
az emberiség számára, és békét és üdvösséget fog hozni mindenkinek.”

Jeruzsálemi Jánost, aki 1042-ben született Franciaországban, már fiatalon szerzetessé szentelték. A templomos rend egyik alapítója lett, és húsz
évet töltött Jeruzsálemben. Jeruzsálemi János, aki gyakran volt távol az emberektől, kiment a vadonba imádkozni, és prófétai ajándékot kapott,
amint azt tanúi állították.

“Amikor sok ember élete valódi pokollá válik a földön, és úgy tűnik, hogy nincs több remény a fényes jövőre, egy lány jön, a világ és az emberi
lelkek Megváltója. Onnantól egy új korszak jön, és a ‘millennium anyja’ fog uralkodni. Az uralkodás módját sok ember fogja jóváhagyni és elfogadni. Talán azért, mert szereteten, kedvességen, irgalmon fog alapulni.”

Amikor a Nagy Anya a világra jön, minden meg fog változni, és az emberiség fel fogja ismerni ennek a kezdetét. Az igazi anyai szeretetet mindenki érezni fogja, aki szembesült a saját nehézségeivel. Azok, akik lélekben megsebesültek, meg fognak gyógyulni. A lélekben szegények felismerik
hibáikat, és a spiritualitás lesz az új prioritás, nem pedig a materializmus.

Nostradamus

Michel de Nostradame francia költő, alkimista és asztrológus, aki Nostradamus néven ismert, “Próféciák” című művével vált híressé, amely a szerző maga által megfogalmazott négysorosaiból áll, amelyek előrejelzéseket tartalmaznak a 3797-ig tartó időszakra vonatkozóan.

Ma a történészek vitatják, hogy maga a költő írta ezt a könyvet, vagy akár egy egész csoport munkája.
Nostradamus munkája mindenesetre az Ismeretlen Hölgy képéhez is kötődik, aki, mint elhangzott, megváltoztatja a történelem menetét.

Hirdetés

Ennek jelei nemcsak a költő négysorosaiban találhatók, hanem akvarelljeiben is. Sok közülük egy isteni nőt ábrázol, aki egy könyvet (valószínűleg a Bibliát), és a pápai tiarát tartja a kezében, az isteni tekintélyt szimbolizálva.

A költő leírta, hogy az ismeretlen hölgy, aki titokban érkezik, elhozza a mindenütt jelenlévő törvényt. Ő lesz Isten küldötte, aki a templomon kívül száll szembe a gonosszal, bár ez kitalált történetnek vagy mesének tűnhet.

“A hírnök nem tartja magát nagynak, de az igazság kinyilatkoztatik, és a gonosz megsemmisül. Mindenki azt kapja, amit vet. Isten arra tanít minket, hogy bocsássunk meg és tartsunk ki. A kitartás és a megbocsátás meg fogja változtatni a sorsunkat.

Az Ismeretlen Hölgy meg fogja lepni az embereket játékaival, boldogságával és energiájával, és az emberiség állítólag isteni áldást fog megízlelni.”

Helena Roerich

A közelmúltban az orosz író és filozófus is megjósolta egy nő megjelenését a világban, aki az új évszázad szimbólumává válik – a “Világ Anyja évszázada”. Megkérdőjelezhetetlen spirituális tekintélyének köszönhetően az emberiség megtalálja az egyensúlyt a férfi és a nő között, és véget
vet a két nem közötti évszázados harcnak a hatalomért. Végül is ez a háború Roerich szerint a civilizáció halálához és a világ végéhez vezethet.

“Meg fogják kérdezni, hogy miért hívják ezt a kort a Világ Anyja Korának. Valóban, így kellene nevezni. Egy nő nagy segítséget fog hozni, nemcsak megvilágosodást, hanem egyensúlyt is teremtve. A zűrzavar közepette az egyensúly mágnese megzavarodik, és szabad akaratra van
szükség a széteső részek összekapcsolásához. A Maitreya-együttérzésnek együttműködésre van szüksége.

Aki feláldozza magát a Nagy Kor tiszteletére, bőséges aratásban lesz része. Az új korszak elhozza a Nő újjászületését.”

Mária Magdolna evangéliuma a következő sorokat tartalmazza:

“Amikor a Föld sok évszázad után megszüli Isten Anyját, akkor ellenségek nélküli győztesként jövök át rajta. Akkor minden ember szívében
megszületek, és elhozom Isten Királyságát a földre örökkön-örökké.”

Indiai Védák

A hinduizmus hívei úgy vélik, hogy egy “Aranykor” jön el a világon – egy évszázad, amikor egy tökéletes nő, egy női esszenciával rendelkező istenség uralja a civilizációt. Sokan látják őt Laksmi istennő személyében, aki gazdagságot, termékenységet és jólétet hoz.

Az ezoterikusok ennek
az isteni energiának a megnyilvánulását az arany színnel és az arany ragyogással társítják, amely az Aranykor vezetőjét kíséri.

“És az egyik helyen egy arany energiaszálakból szőtt aranygolyó lebeg. A labda nőies természetű, és egyértelmű meggyőződés alakul ki – bolygónk jövője ennek a nőnek a jövője. Az Aranykor kezdete a jelenlététől függ, attól, hogy megnyilvánul-e ebben az anyagi világban.”

Az aranykor 10000 évig fog tartani, és mindezen évek ezen isteni személyiség védnöksége alatt fognak eltelni.

Edgar Cayce

Az 1945-ben elhunyt prominens tisztánlátó arról vált híressé, hogy álmában próféciákat mondott, miközben transzba esett. Így Casey megjósolta
az 1933-as gazdasági válságot, a kommunizmus végét a Szovjetunióban, további válságot és országa vallási újjáéledését. Sőt, az amerikai misztikus abban bízott, hogy jön egy technológiai forradalom, aminek köszönhetően új vezető bukkan fel a világban.

“Az új és hatalmas vezetőt sokáig nem ismerjük. De hirtelen mindenki tudomást szerez róla, mindezt az új egyedi technológiáknak köszönhetően, amelyek felülmúlják a meglévőket, és teljes mértékben az új vezetőhöz, a Nőhöz fognak tartozni.

Nem fognak tudni ellenállni neki, és egy idő után képes lesz meghódítani az egész világot. Nem lesz többé gyűlölet és gonosz, háborúk és betegségek.

Ez a Nő képes lesz jólétet és fényt hozni a bolygó minden emberének.”

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!