Misztikum

Jézus helyett egy NŐ fogja levezényelni a Második eljövetelt? Amiről a Vatikán hallgat a világvégével kapcsolatban

Lilith fog poklot hozni a Földre?

A Vatikán egyik legnagyobb titka lehetne, ha kiderülne, hogy a világ számára megváltást nem is egy férfi hozza majd el Jézus képében, hanem egy nő.

Márpedig erre minden esély megvan.

Hirdetés

Egyes vélekedések szerint ugyanis nincs semmi “garancia” arra, hogy Bibliában leírt Jézus úgy és abban a formában fog megjelenni, leszületni a Földre.

Persze ha a Biblia valós információkat tartalmaz a jövőre nézve – ráadásul sokan felhívják rá a figyelmet, hogy az Ős Biblia sokkal több dolgot írt le Jézusról és állítólagos leszármazottairól, akik a kereszthalálát követően a Sion rend által lettek elbujtatva az egyház haragja elől.

Az egyháznak ugyanis nagyon nem jött volna jól ha kiderül: Jézusnak utódai születtek, leszármazottak egész sora később.

Egyesek szerint Az Antikrisztus sem férfi lesz, hanem egyenesen Lilith fog visszatérni a Földre, akit annak idején a Teremtéskor a Paradicsomból száműzött az Isten, hogy megteremtse Ádám számára Évát, aki engedelmes és alárendeli magát az Úr és a férfi akaratának.

Lilit halhatatlan maradt, mert nem evett a Tudás Fájának gyümölcséből.

Néhány zsidó monda szerint ő volt az utolsó angyal a tíz szentségtelen sefirot közül, akitől mindenki félt: a legenda szerint gyermekeit megölték, mert azáltal, hogy megszökött az Édenből, ellenszegült Isten akaratának, Lilit ezért bosszúból az emberek gyermekeit ölte meg.

Léteznke olyan apokrif próféciák, melyek szerint az Antikrisztus eljövetele Lilith eljövetelét jelenti.

Egy nagyhatalmú nőalak fog leszületni a Földre és kiemelkedni a tömegből, és borzalmas dolgokat elkövetni, melyek egy nagy apokalipszishez vezetnek.

A végén 7 év nyomorúságos háború és sötétség után pedig egy nőalak jelenik meg a fény oldalán, aki Jézus egy leszármazottja lesz majd

Hirdetés

-találgatják sokan.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!