CímlapsztorikÉrdekes világ

A globális sakkjátszma, amiben mi vagyunk a feláldozható parasztok: világkáoszt készítenek elő?!

Véletlenek márpedig nincsenek. A 2020 óta tartó folyamatok egy maroknyi csoport “úri huncutságát” és gazdagodását, hatalomátvételét szolgálják? Itt a bizonyítékok!

Egyszerűen senki sem akarja megérteni, hogy korszakváltás előtt vagyunk, és hogy az elmúlt nagyjából három évtized nem volt más, mint egy illékony “tűzszünet”, egy múló nyugalmas pillanat a történelem viharában.

A civilizációnknak egy olyan “kényszerpihenője”, amire két nagyon véres világháború, és egy lelkeket, jövőket megölő világháború után vonult el.

Hirdetés

De az emberi természet már csak olyan, hogy nem bírja a tartós békét.

Ahogyan az lenni szokott, a társaságban mindig van egy-két balhés alak, aki nem bírja az eseménytelenséget. Akik szerint eljött az ideje, hogy újra beköszöntsön a történelem.

2020 eleje óta pedig sorra érkeznek a komplett generációk életét megpecsételő anomáliák: járványok, háborúk, egy brutálisnak kinéző gazdasági világválság, háborúk.

Természetesen, ahogyan az lenni szokott, most is egy maroknyi megalomán, öltönyös tahó az, aki túl kicsinek gondolja a cerkát, ezért farokméregetés helyett atomtöltet méregetésbe kezdtek egymással.

Megint egy maroknyi társaság nyerészkedik a háborún, a válság vesztesein.

Ugyanazok állnak Afrika és a harmadik világ kizsebelése mögött, akik most a háttérben lapítanak, sunnyognak, és várják, hogy bedőljön a világ.

Forrás:

Telebeszélik az emberek fejét, országokat ugrasztanak egymásnak, mert minden egyes kilőtt lövedék az ő zsebükben landol, némi zöldhasú formájában.

Lásd Oroszok, Kína, Amerika, Észak-Korea balhéi… Valójában nemhogy az Orosz-Ukrán konfliktust, semmilyen más konfliktust nem érdeke senkinek megoldani.

Hirdetés

Ehelyett újabbak keletkeznek. Kína már fenyegetőzik, Tajvant akarja, Észak-Korea pedig ismét meg akarja mutatni a világnak, hogy képes porig rombolni azt.

Megint a nagy fegyvergyárak járnak majd jól, fogyni fog a lőszer, mint a cukor.

Amellett, hogy ismét megszedik magukat (mint a járvány alatt a nagy vakcinagyárak élték meg az üzleti-Kánaánt) helyezkedni próbálnak, mert a világ átalakulóban van.

Most eljött az idő több évtized után újra felhelyezni a sakktáblát, és rá a bábokat.

A szereposztás ugyanaz.

Mi vagyunk a parasztok, a feláldozhatóak.

Az úri játszma szükségszerűen legelső áldozatai. A játék már elindult…

Forrás: Zavatszki Milán

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.