CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

A Hold egy kozmikus bárka, amit Föld körüli pályára állítottak a minket figyelő idegek?

megdöbbentő teóriával állt elő egy csoport. Szerintük bizonyíték van rá, hogy a Hold üreges és valójában nem is egy természetes égitest.

Évmilliók óta a “szomszédból figyelnek minket”?

A Holddal kapcsolatban minden hazugság?

Egy megdöbbentő összeesküvés elmélet olyan felvetéseket állít, amiknek ha csak a fele igaz, akkor el kell gondolkodnunk azon, hogy az égi kísérőnk, a Hold mi is valójában.

Hirdetés

Lehetséges, hogy a Holdunkról mindaz, amit eddig tudtunk, csak egy óriási hazugság része?

A Hold talán egy mesterséges objektum. Sőt, több, mint valószínű.

Ezt egyre többen vélik így, és neves tudósok is azon az állásponton vannak, hogy érdemes lenne alaposabban megvizsgálni.

Egyesek pedig azt mondják, EZ volt az oka, hogy a NASA végül soha nem tért vissza az Apollo-missziókat követően a Holdra.

Ők ugyanis azt mondják, hogy a Holdon felfedeztek valami olyat, ami egyértelműen bizonyítja a mesterséges eredetet, emiatt pedig nagyon megijedt a NASA.

A Hold egykor lakott volt és valójában nem is egy természetes égitest?

A Hold ugyanis egykoron lakott volt, sőt, sokak szerint most is lakott. Egy másik elképzelés szerint pedig egy mesterséges objektum, azaz egy óriási szatellit.

Ha így van, akkor nem véletlen van a Föld körüli pályára állítva, és alapvetően nemrég tették ide, hogy az emberiségen tartsa egy idegen faj a szemeit.

Az ősi idegenek hagyhattak itt, mikor tovább álltak a csillagok közé.

Az is érdekes, hogy a NASA mérései szerint a Hold külső rétege nagyon szilárd, mintha valami páncél lenne, a belseje pedig egyre ritkásabb, mintha üreges lenne. A legújabb mérések is megerősítették ezt.

Hirdetés

A Hold furcsaságai

Sőt, a rejtély még ennél is mélyebb: a Hold valamiért nem forog.

Ez ugyan más égitesteknél is előfordul, de mindenesetre érdekes.

A Hold sötét oldalán bármi lehet elrejtve, hiszen nem láthatjuk soha. Készültek ugyan műholdas képek róla, de ezekről mindent kitakarítottak, ami bármilyen életre, vagy mesterséges eredetre utalhatna.

Az egyik Apollo-misszió során arról számoltak be, hogy landolásnál a Hold úgy kongott, mint egy harang.

Ezt később több más űrhajós is megerősítette, akik még jártak a Holdon.

Ez szintén azt az elméletet erősíti, hogy a Hold üreges, és ráadásul fémes szerkezet lehet.

A szkeptikusok szerint néhány űrhajós érzékcsalódására nem lehet ilyen elméleteket alapozni, ugyanakkor azt ma a tudomány is aláírja, hogy a Hold belső része sokkal kevésbé kemény és sűrű, mint a legkülső héj, de ennek számos oka lehet, amit vizsgálni kellene.

A Holdon tízszer több titán van, mint az egész Földön együttvéve.

Ez pedig nem akármilyen elem, sokak szerint geológiailag sehogy sem magyarázható a jelenléte a Holdon.

Hold felszíne tele van kráterekkel, azonban ezen kráterek kiterjedése ellenére egyik sem túl mély. Mintha nem tudtak volna mélyebbre hatolni a felszín alá.

Éppen ezért sejtik azt, hogy a Hold felszíne alatt mélyen egy óriási titán gömb van, mely megvédi a Hold üreges belsejét.

A Holt mint kozmikus földönkívüli civilizáció bárkája?

Ha a Hold valóban üreges és mesterséges eredetű, az az emberiség történetének egyik legsokkolóbb felfedezése lenne.

A NASA már tud róla az elmélet hívei szerint és el is kezdték csepegtetni az információkat, hogy felkészítsék rá az emberiséget.

Azonban még nem áll készen rá a világ, ezért még egy darabig biztosan rejtve marad az emberek előtt ez a titok.

Ez pedig az úgynevezett Nagy Felfedés része lehet majd a jövőben, amikor a világot szembesítik majd a földönkívüliek létezésével – állítják.

Ha valóban igaza lenne az elmélet kigondolóinak, akkor a Hold egy olyan mesterséges bárka, egy gigantikus űrhajó, melyet más bolygók megfigyelésére állítanak egy adott keringési pályára.

A Hold valóban rengeteg furcsaságot tartogat, egy részükre pedig a mai napig nincs egyértelmű magyarázat, ez pedig továbbra is számos ehhez hasonló teória táptalaja.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!