CímlapsztorikÉrdekes világ

A KŐGAZDAG MAGYAR ELITNEK MINDENT LEHET?! 500 millió forintért villákat vásárolni a , ahol „igény szerint kiirtható” a nádas

A Telex cikke szerint „igény szerint kiirtható” nádassal reklámozták a nádirtás miatt hírhedtté vált balatoni telek egyik villáját.

A lap cikke szerint egy exkluzív új építésű lakóparkban hirdetnek egy ikerfél nyaralót Balatonakaliban, saját vízparttal és páratlan 180 fokos balatoni panorámával.

A hirdetés kiverte a balatoni csoportokban és a helyi sajtóban a biztosítékot, mivel az ingatlan területén lévő nádas kapcsán azt írták, hogy „igény szerint kiirtható”, pedig a természetvédők és a Balatoni Limnológiai Kutatóintézet is aggályosnak találta ezt.

Hirdetés

A környéken korábban vízparti villapark és hotel épült, ahol vitatható esztétikájú fehér kockaházak is megjelentek.

Az egykori kemping területén történt nádirtás miatt már tárgyal egy ügyet a Veszprémi Járásbíróság, de az ingatlancég tagadja, hogy ők lennének felelősek érte.

A Veszprém Vármegyei Kormányhivatal és a Balaton-felvidéki Nemzeti Park igazgatósága is elismerte, hogy a nádirtás hatósági engedélyhez kötött tevékenység, és jelenleg rehabilitáció zajlik a területen.

Az Ingatlan.com vezető gazdasági szakértője szerint a hirdetés tartalmát módosították, de hozzájuk még nem érkezett panasz a nádirtós utalások miatt.

Korábban az RTL Híradója azzal foglalkozott, hogy pusztul a nádas, ezért egyre nagyobb bajban a Balaton.

A Magyarországot és a magyarokat, valamint az egész Balatont túszul ejtő társaság azt gondolja tehát hogy nekik mindent lehet.

Hogy ők ember és természet felett állnak.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.