Misztikum

A második jel: titkos ősi szövegtöredék jósolja meg a világvégét, vészesen közel van!

Az emberiség napjai meg vannak számlálva, ha ez valóra válik.

Ősi prófécia a közelgő végítéletről

Van egy titkos középkori szövegtöredék a világvégéről, amelyről sokan nem hallottak:

“Íme a második jel: Isten meleget küld a világba, és ez nagyobb lesz, mint a hőség haragja.

Hirdetés

Az egyik elhagyatott helyekre bújik és földi barlangokba ereszkedik lehűlni, a másik azt kérdezi, hogyan lehet megmenteni az igaz embert a hőségtől, a harmadik pedig azt kéri, hogy lelke mielőbb hagyja el ezt a világot.”

Ez a “Messiás” világba érkezésének 10 jele közül az egyik, és ennek a hőségnek az egyik lehetőségeként a termonukleáris háborút is számításba veszik, azonban a Napon is zajlanak termonukleáris folyamatok, és eddig ez nagyon hasonló, ami valahogy nem a terv szerint alakul.

Egy közelgő Napkitörés vethet véget mindennek?

Sokak szerint az ősi szövegtöredék e leírásból ítélve egy napkitörési eseményt írhat le.

És ami még aggasztóbb:

A Napciklus erősödésének korszakába léptünk be egy ideje, egy olyan 7 éves ciklusba, melynek csúcspontja valamikor 2025-ben jön el.

Sok kutató tart attól, hogy ez idő tájt egy olyan erejű, Föld felé irányuló Napkitörés alakulhat ki, melyre az emberiségnek alig 8 perce lesz felkészülni.

Ha egy ilyen bekövetkezik, egy nagyobb kitörés esetén nem csak a globális internet, a kommunikációs eszközök állnának le, de megsemmisülne minden elektromos berendezés, valamint gyilkos sugarak érnék el a Föld felszínét.

Sőt, a számítások szerint mélyen, akár egy 1 kilométeren át lehatolva mindent elpusztítana, ezért csak a mély, földalatti barlangokban és óvóhelyeken lehetne elbújni előle.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.