CímlapsztorikÉrdekes világ

A Pentagon AARO igazgató: idegen anyahajó lehet a Naprendszerben

A Pentagon már elkezdte felkészíteni az emberiséget egy magasabb szintű civilizációval való kapcsolatfelvételre?

Előzmények és a sokkoló bejelentés:

Sean Kirkpatrick, a Pentagon azonosítatlan repülő tárgyakra szakosodott részlegének, az AARO-nak az igazgatója, és közösen publikált egy tanulmányt az ismert harvardi kutatóval, Abraham „Abi” Loebbel.

Eszerint nem zárható ki, hogy a Naprendszerünket felkereste egy idegen anyahajó, amely felfedező drónokat bocsájtott az útjukra.

Hirdetés

Valahogy úgy, mint ahogyan a NASA is teszi a különféle irányokba és helyekre küldött űrszondákkal.

Apró ufó szondákat küldenek a Földre?

A drónok a feltételezés szerint úgy működnének, mint a pitypangmagok, míg az anyahajó maga a kibocsájtó – ebben a hasonlatban tehát a pitypang maga.

A drónokat az anyahajóról leválaszthatná a Nap árapály-gravitációs ereje, de lehetséges feltételezni egy kis kezdőlökést, amely már nagy eltéréséhez vezethetne az anyahajó Napkörüli pályájához képest.

Megfelelő tervezéssel ezek az apró szondák elérnék a Földet vagy a Naprendszer más bolygóit kutatási célból.

A csillagászok nem vennék észre ezeket a mini-szondákat, mivel azok nem verik vissza eléggé napfényt ahhoz, hogy a meglévő kutatóteleszkópok kiszúrják őket – ehhez elég ha a drónok a CubeSat 10 cm-es vagy annál kisebb skáláján helyezkednek el a méretüket tekintve.

A szerzők hozzáteszik, hogy ilyen kicsi szondákat még a James Webb sem érzékelne.

Hamarosan durva bejelentések várhatók?

Kezdetét veheti a Nagy Felfedés?

A hír és a beismerés kapcsán mindenki azt kezdte el találgatni, hogy miért pont most, és hogy mi lesz a következő lépés.

Az ugyanis egyre nyilvánvalóbb, hogy a Földön észlelt ufó jelenségek egy részére nem magyarázat a kínai kémléggömb teória.

Amerikai vadászpilóták több olyan tárgyat is megfigyeltek és üldözőbe vettek, melyek a fizikai ismereteinket is meghazudtoló manőverekre volta képesek.

Hirdetés

Léteznek olyan konteók, sejtések, miszerint a Pentagon már jóval többet tudhat arról, mint amit láttatnak.

Lehet, hogy a szóban forgó anyahajó már rég megvan, és a kapcsolatot is felvették vele.

Ha így van, akkor az emberiség felkészítése lehet a következő lépcsőfok, mely már néhány éve megkezdődött, hiszen a kormányzatok érezhetően nyitottabban állnak a dologhoz.

Óriási hatással lenne az emberi civilizációra

Egy ilyen bejelentésnek valóban meg kell ágyazni a társadalomban, ezért is lehet szükség a Nagy Felfedésre, mely során lassan csepegtetnék a földönkívüli életről szóló bizonyosságot a közvélemény irányába.

Az embereket érzékenyíteni kell, a vallásokat pedig felkészíteni arra, hogyan magyarázzák meg, hogy Isten nem csak az embert teremtette meg a kozmoszban, vagy hogy Jézus nem csak a Földön terjeszthette el a kereszténységet.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.