Misztikum

A pokolra került egy lelkész, miután megállt a szíve: a halálból visszatérve üzent az emberiségnek

Pórázon vezetett, négykézláb mászó, lángoló lelkeket látott odalent, de ez még nem minden. Olyan dolgokat mondott, amik átformálhatják a világról alkotott képünket.

2016-ban egy michigani lelkész, bizonyos Gerald Johnson átesett egy csúnya infarktuson, melynek során halálközeli élményt élt át.

A tudomány is ismeri ezt a jelenséget, melynek alanyai általában fura testen kívüli érzetről, egy alagútról, fényről, túláradó békességről szoktak beszámolni.

Hirdetés

Nos, Gerald egy kicsit másként látta a dolgot, ő ugyanis nem a mennyekbe, hanem a pokolba kapott beutalót.

Geralt nyilvánossága előtt vallott arról, mit élt át odalent, és bizony a bűnösök ettől sem fogják sokkal jobban érezni magukat.

Gerald elmondta, hogy amikor a lelke elhagyta a fizikai testét, arra számított, hogy megindul felfelé.

Azonban ehelyett süllyedni kezdett, egészen a Föld közepéig, ahol a Biblia által leírt pokol is található.

Azt is leszögezi, hogy nagyon nehéz erről beszélnie, hiszen az élmény felidézése a mai napig megindítja.

Ráadásul szinte leírhatatlan szavakkal az, amit odalent tapasztalt.

Elmondta, hogy látott egy férfit négykézláb járni, miközben a teste a feje búbjától a lábujjáig lángolt, a szemei kidülledtek, és ami ennél is félelmetesebb, a férfire nyakörv volt szorítva, a pórázt pedig egy démon tartotta a kezében.

A démon egyébként a születése pillanatától végigkísérte a férfit az élete során, és ő irányította a rossz döntések felé, hogy aztán a pokolban teljes hatalmat kaphasson felette.

Gerald egy másik részét is leírta a pokolnak, ahol valamiféle zene szólt, ami a Földön ismert dalokból lett összefércelve, és amit démonok énekeltek.

Hirdetés

A lelkész kifejtette, hogy Rihanna Umbrella című számát ismerte fel és a Don”t Worry Be Happy című Bobby McFerrin-dalt, ám ami a mi világunkban szórakoztató, azt a másvilágon azért éneklik a démonok, hogy ezzel is kínozzák az oda került szerencsétleneket.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.