Egyéb

A természet, a karma visszabillenti az egyensúlyt a Földön? Ez áll a járvány mögött…

A helyzet mindazt kéri tőlünk – azért, hogy az egyensúly visszabillenhessen az “arany középút” sávjába -, aminek idáig az ellenpólusát hangsúlyoztuk mindennapjainkban…

Ahogyan az emberiség drámaigénye megteremtette a vírushelyzetet – ugyanúgy, a gyógyítás is a mi kezünkben van.

Itt és most.

Hirdetés

Éppen ezért ma a legfontosabb teendőnk az otthon maradáson túl a belső stabilitás megteremtése, illetve az aktuális körülményekhez tudatosan alkalmazkodó, derűs jelenlét megvalósítása.

Az örömállapot beengedése lényünkbe, és annak folyamatos táplálása.

Nem könnyű ez, persze, mert a figyelmünk még mindig hajlamos rutinszerűen kifelé fordulni, régi mintáinknak automatikusan alárendelődünk.

Amíg a közösségi oldal rémhíreinek adunk teret életünkben, amíg a drámát vadásszuk, amíg önsajnálatunkban dagonyázunk, illetve a dühünket éljük mások döntései, viselkedése miatt – az elcsendesedés nem lehetséges, holott ez a leghősiesebb hozzáállás ezekben a különleges napokban, hetekben.

Bonyolult kihívás ez, vitathatatlanul, hiszen a sötét erők töretlen lendülettel dolgoznak azon, hogy fókuszunkat lebilincseljék, és kimerítsenek bennünket, érzelmi konfliktusokat generálva bennünk – és pánikot.

Mégis, a jelenkor beavatása erre hív:

Felnőtté válni, függetlenedni a külvilág hatásaitól – és bölcs, felelős, tudatos, nyugalomból táplálkozó döntéseket hozni, tetteket végrehajtani – a közös jóért. A harmónia visszaállításáért.

A kollektív gyógyulásért.

A helyzet mindazt kéri tőlünk – azért, hogy az egyensúly visszabillenhessen az “arany középút” sávjába -, aminek idáig az ellenpólusát hangsúlyoztuk mindennapjainkban…

Hirdetés

Az elcsendesedést, a befelé fordulást, az egyre mélyülő kapcsolódást a másikkal, önmagunkkal, a Természettel, a Teremtővel, az intimitást, a fogyasztói társadalom illúzióinak imádata helyett a valódi értékek megbecsülését, az önzetlen segítőkészséget, egészségünk, fizikai testünk tiszteletét – és így tovább.

Van tanulni-és gyakorolni valónk bőven, amihez most teret is kapunk.

Új világot építünk – erről szól az önkéntes karantén. Ehhez kell az idő, a koncentráció, és a belső béke.

Mert azt visszük tovább, ami bennünk van, ez nem is lehet másképp – és ez nagy, szép, nemes felelősség.

Fénymunkások, szíveket kitárva – ideje nekiindulni a Küldetésnek!

Forrás: szabovirag – www.viragszabo.hu

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.