EgészségünkTudomány

A WHO elrendelte a “riadót”: az X-kór okozhatja a következő világjárványt, mely mindennél pusztítóbb les

Ez ha végig söpör a civilizáción, akkor simán megtizedeli az emberiséget.

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) legújabb figyelmeztetése szerint egy ismeretlen „X-betegség” 20-szor több halálesetet okozhat, mint a koronavírus-járvány.

A Világgazdasági Fórum éves találkozóját (amelyet jövő héten Davosban, Svájcban tartanak) idén a szokásosnál is többen figyelik, köszönhetően az egyik ülés nevének:

Hirdetés

Felkészülés az X-betegségre.

Az Egészségügyi Világszervezet szerint az „X-betegség” azt jelenti, hogy egy súlyos nemzetközi járványt egy olyan kórokozó okozhat, amelyről jelenleg nem ismert, hogy betegséget okozna embereknek – írja a Fortune.

A rendezvényen felszólal majd a szervezet vezetője, Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz főigazgató, továbbá Michel Demaré, az AstraZeneca igazgatótanácsának elnöke, Nisia Trindade Lima brazil egészségügyi miniszter, valamint Jamil Edmond Anderlini, a Politico Europe főszerkesztője.

Azonnal beindultak a különféle találgatásoka rra vonatkozóan, hogy mi ez az egész és hogy talán tudhat-e valamit a WHO, vagy csak a túlzott óvatosság hajtja.

Anynit lehet tudni, hogy a fórumon a nem megválasztott globalisták egy, a Covidnál 20-szor halálosabb jövőbeli világjárványról tartanak panelbeszélgetést.

A WHO egy listát vezet a kiemelt kórokozókról, amelyek járványveszélyes potenciáljuk miatt a legnagyobb közegészségügyi kockázatot jelentik, és/vagy nem állnak rendelkezésre ellenintézkedések, vagy azok nem elégségesek ezekkel szemben.

Bár a lista messze nem teljes, és nem feltétlenül jelzi a következő járvány vagy világjárvány legvalószínűbb okát, itt vannak azok az ismert kórokozók, amelyeket a globális közegészségügyi tisztviselők az „X-betegség” mellett szemmel tartanak:

  • Ebola- és Marburg-vírus-fertőzés,
  • Krími-kongói vérzéses láz,
  • Lassa-láz,
  • súlyos akut légzőszervi szindróma (SARS-CoV-1),
  • Közel-keleti légúti szindróma,
  • Covid (SARS-CoV-2),
  • Nipah-vírus és más henipavírusos betegség,
  • Rift Valley-láz,
  • Zika-vírus.

Hogy ezek közül mely lesz az, mely az X-kórságot okozza majd és akár kiirthatja az emberiséget, azt egyelőre nem lehet tudni.

Egyes feltételezések szerint a Nipah-vírus az egyik legsúlyosbab és leginkább terjedésre képes.

Hirdetés

Ha a vírus tartósan emberre ugrik, akkor valóban akár 20-szor több halálos áldozatot tud majd szedni, mint a covid – véli számos tudós.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.