CímlapsztorikÉrdekes világ

Abhigya Anand csodafiú próféciája a világ sorsáról és a közeljövő elkerülhetetlen eseményeiről

Ha ezek megvalósulnak, megpecsételődik az emberiség sorsa.

Abhigya Anand 16 éves indiai asztrológus nemrégiben egy új üzenettel fordult a Föld lakóihoz, amelyet érdemes meghallgatni.

Mint más, éles érzékkel rendelkező emberek, a fiatal jós válaszokat keres a kérdésre: “Mi vár ránk ezekben a nehéz időkben?”

Hirdetés

2024-re vonatkozó új jóslatai fellebbenthetik a jövőről a fátylat.

A tehetséges indiai fiúról 2019-ben kezdtek beszélni, amikor megjósolta a koronavírus-járvány kezdetét, és megnevezte Jovenel Moïse haiti elnök 2021-es halálának pontos dátumát.

Asztrológiai számítások alapján Abhigya meghatározta a világrend nagyszabású felbomlásának időszakát
2021 tele és 2022 tavasza között változásokat,” – mondja a fiatal fiú.

Elmondása szerint a háborúk még egy egész évig vonzzák a világközösség figyelmét, de ez nem csak az Orosz Föderáció és Ukrajna közötti katonai konfliktusról szól. Az ellenségeskedés fellángol a bolygó különböző részein.

Sok ország növelni fogja katonai költségvetését.

A nyolcadik házban lévő véres Mars figyelmeztet az agresszióra és a versenyre, a tömeges
halálesetekre és a nagy pénzzel kapcsolatos vitákra. Háborús energiája képes bármilyen helyi viszályt teljes körű konfliktussá alakítani.

Anand felszólítja a politikusokat, hogy mérlegeljenek minden döntést, és gondolkodjanak 20 lépéssel előre

Az indigó fiú jelzi, hogy 2023 ősze nehéz lesz. Számításai szerint a bolygót október közepétől december végéig súlyos természeti katasztrófák rázzák meg.

Az emberiségnek 2024 tavaszának első hónapjáig “meg kell oldania” ezek következményeit. Anand az esővíz tárolására és a napelemekkel történő energiatermelésre való összpontosításra szólít fel.

Hirdetés

“Az emberiség tűzzel, vízzel és levegővel fog szembesülni. A bolygó földrengések egész sorára számít, amelyek egymás után következnek majd. De nem fogjuk tudni egyértelműen megmondani, hol számíthatunk a következőre,”

– figyelmeztet a fiatal asztrológus.

Sikerült azonosítania néhány pontot a csillagok alapján – az USA-t és Olaszországot. Egy biztos: ez az emberek százezreinek éhezését okozza. A természet bosszút fog állni a növényvédő szerekkel való visszaélésért és a gabonaüzlet késedelméért.

Sajnos senki sem befolyásolhatja ezt a helyzetet.

Megfigyelhetjük a polaritás változását a globális gazdaságban. A gazdag országok gyorsan el fogják veszíteni jólétüket. És a harmadik világ országai belépnek egy “aranykorba”: példátlan gazdasági növekedést, mezőgazdasági fejlődést, új vállalkozások létrehozását és fejlett technológiák bevezetését fogják tapasztalni. De ez időbe telik, beleértve a világ valutáinak inflációját is.

Így vagy úgy, a pénzügyi instabilitás mértéke meghökkenti az egész emberiséget.

Az asztrológus arról számol be, hogy hamarosan egy világméretű átverés leleplezését láthatjuk. Talán kriptovalutáról beszélünk.

Új előrejelzésében Abhigya megemlíti bolygónk legrégebbi teremtményeit, akik “újra felemelik a fejüket”. Vírusokról beszélünk, és a fiatal asztrológus minden baj gyökerét a tudósokban látja, akik megpróbálják leküzdeni őket.

Emiatt a vírusok mutálódnak, és 2023 telén az embereknek

A fiú figyelmeztet: az új járvány felülmúlja a 2 évvel ezelőtti járványt. Egy új veszélyes betegség első kitörését Afrikában fogják feljegyezni. Az országok ismét kénytelenek lesznek lezárni határaikat.
De a bölcs indiai megnyugtat mindenkit, szerinte az emberiség képes megvédeni magát.

A csapások leküzdésének kulcsa az együttérzés.

Kedvesebbnek kell lennünk az állatokkal, valamint azokkal, akik kisebbek és gyengébbek. Az egyensúly törvényei szerint a természet megnyugszik, és több irgalmat mutat irántunk.

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!