CímlapsztorikÉrdekes világ

Az EU azt akarja hogy a férfiak is szüljenek, megjött a magyar kormány válasza

Az EU olyan javaslatot fogadott el, ami teljesen elmosná a férfi és nő közti határokat.

Ki mit gondol erről?

Kiderültek a részletek, valamennyi tagországban megadnák erre a jogot.

Hirdetés

Gulyás Gergely az európai jobboldal balratolódására példaként említette, hogy az EU szerint már a férfiak is szülhetnek.

Az apa férfi, az anya nő, a férfiak pedig nem szülhetnek

– jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter, aki szerint a magyar kormány sokat tett azért, hogy Magyarországon legyenek olyan alapvető társadalmi igazságok, amelyeket senki nem kérdőjelez meg.

Mindez az elmúlt hetek hírei miatt fontos.

Az EU ugyanis nemrég egy nagy port kavaró döntéssel állt elő.

Szülhetnek a férfiak is
– egyebek mellett ezt a kitételt is tartalmazza az Európai Parlament korábbi ülésein elfogadott jelentés.

A 378 szavazattal, 255 ellenszavazat és 42 tartózkodás mellett tető alá hozott állásfoglalás kijelenti, hogy a szexuális, illetve reproduktív egészséghez fűződő jog alapvető eleme a női jogoknak és a nemek közötti egyenlőségnek.

„MIVEL BIZONYOS KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT A TRANSZNEMŰ FÉRFIAK ÉS A NEM BINÁRIS SZEMÉLYEK IS TEHERBE ESHETNEK, ÉS AZ ILYEN ESETEKBEN RÉSZESÜLNIÜK KELL A TERHESSÉGGEL ÉS SZÜLÉSSEL KAPCSOLATOS GONDOZÁSRA VONATKOZÓ INTÉZKEDÉSEKBEN, A NEMI IDENTITÁSUK ALAPJÁN VALÓ HÁTRÁNYOS MEGKÜLÖNBÖZTETÉSTŐL MENTESEN”.

A jelentés hivatkozási alap kíván lenni majd ahhoz, hogy az EP radikális baloldali többsége beleszólhasson a szigorúan tagállami hatáskörökbe, a szülők nevelési kötelezettségeibe, amellett, hogy sérti a magánélethez való jogot is

Hirdetés

-vélik a kormánypártok köreiből.

Valójában a helyzet nem enynire “vészes”.

A törvény nem szól többről, minthogy bárminek is vallja magát az érintett ember(nőnek, férfinak, köztes valaminek, harci helikopternek, stb), ha képes teherbe esni és szülni, akkor ugyan azok a juttatások illetik meg(gyes, gyed stb), mint a… mentálisan normális nőket.

Most lehet csűrni csavarni, de csak annyiról van szó, hogy aki biológiailag nő… az biológiailag nő és megilletik a juttatások. Semmi extra.

Csak fordított logikával nem ebből indul ki, hanem abból, mintha nem létezne biológiai nem és körbeírja virágnyelven, hogy bárkit, aki tud szülni, azt meg illeti.

Mit gondoltok erről?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.