Misztikum

Az őrület pápája, az Antikrisztus lép trónra Ferenc pápa halála után?

Beteljesülhet a 900 éves prófécia?

900 éves prófécia vetíti előre a világvégét

Megdöbbentő, de a mai napig sokan hisznek a Szent Malakiás lista hitelességében és abban, hogy tűpontosan vázolja fel a keresztény egyház jövőjét.

Azt a jövőt, mely nem más, mint a teljes megsemmisülés, és egy új korszak kezdete az emberiség és a vallás történetében.

Hirdetés

De miről is van szó? Mi is ez a Malakiás lista?

Szent Malakiás, az írországi Armagh püspökének sokat citált jövendölése szerint XVI. Benedek, azaz a 265. pápa regnálása után már csak egy szentatya fog Szent Péter trónjára ülni. A

12. században élt Malakiásnak tulajdonított lista 112 pápára utaló jelmondatot sorol fel, az utolsó római püspök idején pedig jóslata szerint eljön az apokalipszis.

Az eddig uralkodó pápák nevét és a jelelmzésüket viszonlag nagy pontossággla határozta meg – vélik sokan a listát tanulmányozva.

Éppen ezért aggasztó a lista legvége.

Búcsú Ferenc pápától

Ferenc pápa ugyanis bizonyos számítások szerint az utolsó pápa lehet, más számítások szerint az utolsó előtti pápa, attól függ, hogy az Antikrisztus pápáját valódi utolsó pápának számítják-e.

Erről megoszlanak a vélemények.

Egyvalami bizonyos: arra már egyre többször utal a rendkívül sokat betegeskedő, számos egészségügyi gonddal küző pápa, hogy “uralma” hamarosan véget ér.

Nem tudni, hogy meghal-e vagy pedig ő maga fog lemondani a pápaságról és visszavonul, de az utána következő pápa a lista szerint az utolsó pápa lehet az emberiség történetében

Hirdetés

-vélik sokan.

A következő pápa maga az Antikrisztus?

A lista legvégén „Petrus Romanus”, azaz a „Péter, a római” néven azonosított egyházi vezető áll, akinek állítólag pápasága idején fog bekövetkezni az apokalipszis, amely az Örök Város pusztulásával veszi majd kezdetét.

Fontos megjegyezni, hogy a Péter nevet Jézus Krisztus 12 apostolának egyike, Szent Péter, az egyház alapjának, illetve kősziklájának nevezett első pápa tiszteletére eddig egyetlen pápa sem vette fel, s valószínűleg ezután sem fogja.

IN PERSECUTIONE EXTREMA S.R. ECCLESIAE SEBEDIT PETRUS ROMANUS, QUI PASCET OVES IN MULTIS TRIBULATIONIBUS, QUIBUS TRANSACTIS CIVITAS SEPTICOLLIS DIRUETUR ET JUDEX TREMENDUS JUDICAVIT POPULUM SUUM. FINIS.

Vagyis: Az Anyaszentegyház utolsó üldözése idején Péter, a római fog uralkodni. A juhokat sok szorongattatás közepette fogja legeltetni.

Ezután a Hét domb városát elpusztítják, és a rettenetes Bíró megítéli népét. Vége.”

Sokan gondolják a Petrus Romanus névből adódóan, hogy az utolsó Antikrisztusi pápa maga Erdő Péter lesz.

Más vélekedések szerint nem maga a pápa lesz antikrisztusi, hanem a világ, melyben Petrus Romanus elveszíti az egyház védelmét, és széthullik minden a kezei között.

Ki mit gondol?

Szerintetek is így érhet majd véget minden, hogy Róma leromboltatik, mondjuk egy jövőbeli harmadik világháborúban?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!