Címlapsztorik

Azahriah totál kiakadt: “Két és fél órát vártam erre a gecire, erre az előre becsomagolt szarra”

“Körülbelül két és fél órát vártam erre a gecire, erre az előre becsomagolt szarra, ami fél hónapja lejárt. 6-7 ezreket, meg 10 ezreket fizetek, baszd meg, amikor nem zabál egész nap semmit az ember…”

Mondott még mást is.

Az énekes egy Instagram-sztoriban fakadt ki, miután lejárt szavatosságú szusit szállítottak neki házhoz. Nem sokkal később törölte a videót.

Hirdetés

Azahriah egy 24 óráig elérhető Instagram-sztoriban akadt ki durván a Wasabi nevű étteremre, nem sokkal később azonban eltávolította a videót az oldaláról

– írja a Blikk.

“Wasabi, nagyon nagy királyak vagytok. Szusika, szusika.

Körülbelül két és fél órát vártam erre a gecire, erre az előre becsomagolt szarra, ami fél hónapja lejárt. 6-7 ezreket, meg 10 ezreket fizetek, baszd meg, amikor nem zabál egész nap semmit az ember”

-mondta a videóban magából kikelve az énekes.

Korábban ByeAlex keveredett kommentháborúba egy étteremmel, miután egy rendelése során összezacskóztak egy burgert a jéghideg itallal.

Szerintetek igaza van?

Vagy csak túltolta egy kicsit, és ahogyan egyesek fogalmaznak, a nagy sztár jó dolgában már azt sem tudja, hogy mit csináljon?

Megint mások azt mondják, hogy teljesen jogos, mivel a jól menő éttermek egyre pofátlanabb árakkal dolgoznak.

Hirdetés

Nem elég hogy mindennek felment az ára, de az ember tényleg kifizet 7-8 ezreket úgy, hogy utána még jól sem lakik igazán

-jegyzik meg többen.

Ki mit gondol?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!