CímlapsztorikÉrdekes világ

Biden háborút indíthat Orbán ellen? Döbbenetes Pentagon-jelentés került ki Orbánról

Ez már egy tényleges szintlépés a diplomáciai és gazdasági, politikai viszony romlásában. Megvalósulhat Orbán Viktor rémálma, Kadhafi sorsára juthat?

Orbán Viktor titkos Pentagon-dokumentumokban szerepel

Orbán Viktor miniszterelnök 2023. februárjában a balatonfüredi Fidesz-frakcióülésen ellenfélnek nevezte Joe Biden amerikai elnököt .

Ez az idehaza nyílt titokként kezelt kijelentés is szerepelt azokban a titkos Pentagon dokumentumokban, amelyek húsvét előtt kiszivárogtak az amerikai titkosszolgálattól.

Hirdetés

Az, hogy Orbán Viktor három megnevezett ellenfele között az Egyesült Államok is szerepel, jól mutatja, hogy a magyar miniszterelnök retorikájában egyre erősebb az Amerika-ellenesség

– írja az NBC News a CIA-dokumentumokra hivatkozva .

Ez egyúttal egyértelműen azt is jelenti, hogy Orbánra már a CIA is felfigyelt.

Orbánt Kadhafihoz hasonlóan buktathatják meg?

Egyes vélemények szerint kezd akkora problémát és olyan szintű fejtörést okozni a Biden-adminisztrációnak, mint annak idején Bushéknak Kadhafi.

Sőt, már azt vizionálják sokan, hogy Orbán Viktor Moammer Kadhafi sorsára juthat.

Orbán Viktor februárban Balatonfüreden, a Fidesz kihelyezett frakcióülésén elhangzott helyzetértékelésében azt mondta, az EU-t szerinte teljes mértékben Joe Biden amerikai elnök irányítja, és kitért arra is, hogy a háborúban ők senkinek sem szurkolnak.

Sokan emlékezhetnek Moammer Kadhafira, aki szintén azért lett eltávolítva, mert jelentősen túlterjeszkedett diktátori hatáskörén és veszélyt jelentett a jelenlegi világrend egyensúlyára.

Kadhafi az úgynevezett petrodollárjával a dollár egységes, világvaluta szerepét is képes lehetett volna megrengetni, ezért egyes vélemények szerint a CIA segítségével kívülről szítottak ellene forradalmat, saját népével buktattatták meg.

A CIA szervezésében húzhatják ki Orbán alól a talajt?

A miniszterelnök korábban tételesen felsorolta, hogy szerinte kik ellenfelei.

Hirdetés

Ezek között Soros György mellett ott volt a a háborúpárti nemzetközi érdekcsoportok, amelyek a Biden-adminisztráció.

Egy új szintre lépett tehát az USA és a magyar kormány háborúja.

Mivel Orbán már a CIA és a Pentagon figyelmét is felkeltette, sokan azt sejtik, hogy a CIA előbb vagy utóbb, de a Magyarországon történő politikai folyamatokba is be fog avatkozni.

Vagyis Orbán Viktort kívülről, Kadhafi-szerűen buktathatják meg – ha ninsc kellőképpen résne a kormány.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.