CímlapsztorikÉrdekes világ

Bob Lazar: a földönkívüliek az embereket a “lelkek tartályainak” tekintik, döbbenetes információkkal állt elő

Földcsuszamlás szerű bejelentések várhatók!

Az emberiség eredete talán a legjelentősebb rejtély, amelyet a világnak meg kell fejtenie. A főáramú tudományban az evolúció elméletét javasolják, hogy magyarázatot adjon az emberi biológiai történelemre.

Azonban nem sokan osztják ezt az elméletet, és sokkal több lehet a történetben, amit még nem ismerünk.

Hirdetés

A Joe Rogan podcast 2028. epizódjában az ufókutatás két jelenlegi népszerű alakja, Jeremy Corbell és George Knapp megvitatta annak lehetőségét, hogy az embereket genetikailag nem emberi intelligencia tervezte aljas célokra, és a kormányon belül néhány személy tisztában van ezzel.

Knapp azt is megemlíti, hogy ismer valakit, aki azt mondta neki, hogy az emberi konfliktusokat, különösen a háborút, néha szándékosan egy rosszindulatú, nem emberi intelligencia manipulálj

A podcast során George Knapp beszélt Bob Lazarról, és megemlítette, hogy Lazarnak azt mondták, miközben a “programon” dolgozott, hogy az embereket a földönkívüliek a “lelkek tartályainak” tekintik.

Ez sok ember számára bizarrnak és kitaláltnak tűnhet; Lazar azonban pontosan ugyanezt mondja 1989-es interjúiban.

“Ezek a lények információt közvetítettek arról, hogy képesek befolyásolni az emberi agyat az emberi test érzéstelenítésére.

Ez távoli forrásból származó fizikai érintkezés nélkül történik. Ahhoz, hogy ez az érzéstelenítés megvalósuljon, az agynak nyugodt állapotban kell lennie, hasonlóan a hipnózishoz.

Ha az agy bármilyen külső stimulációnak van kitéve, mint például stimuláns gyógyszerek vagy hangos zene, az idegrendszer manipulációja hatástalan.

Ezek a lények azt mondták, hogy az ember a külsőleg korrigált evolúció terméke. Azt mondták, hogy az embert, mint fajt, 65-ször módosították genetikailag.

Az embereket konténereknek nevezték. És nyilvánvalóan, ha ez az információ igaz, akkor a következmények messzemenőek, és nem kell atomfizikusnak lenned ahhoz, hogy rájöjj.”

Hirdetés

A podcastban Corbell John Learről beszél, aki azt mondta neki, hogy “az idegenek úgy látnak minket, mint egy bort, a testünket konténernek, a lelkünket pedig olyan érett lényeknek, mint egy árucikk.” Sőt, egy másik bizarr elmélet szerint, amelyet olyan kutatók fedeztek fel, mint Linda M. Howe, David Icke stb., ezek a nem emberi intelligenciák vagy földönkívüliek emberi lelkekkel táplálkoznak.

“Sok éven át arra a következtetésre jutottam, hogy a reinkarnáció csapda. Nem arról van szó, hogy nem létezik, bár nem hiszem, hogy teljesen ugyanaz, mint ahogy elmagyarázták, talán egy kicsit finomabb, de szerintem ez egy csapda,”

-mondta David Icke. Míg Linda azt mondta: “A lelkek reinkarnációja ennek az univerzumnak az újrahasznosító gépezete.”

Robert Allan Monroe (1915-1995) egy indianai rádiós műsorvezető volt, aki a megváltozott tudattal kapcsolatos kutatásairól és a Monroe Intézet megalapításáról ismert. 1971-es könyve, a “Journeys Out of the Body” népszerűsítette a “testen kívüli élményeket.

1958-ban Monroe bizarr események sorozatát szenvedte el, ami arra késztette, hogy orvoshoz forduljon, de az orvosok egészségesnek találták.

Úgy döntött, hogy életét a megváltozott tudatállapotok tanulmányozásának szenteli, végül kifejlesztette a félteke szinkronizációt (Hemi-Sync), egy technológiát, amely binaurális ütemeket használ az agyféltekék harmonizálására.

Az amerikai kormány érdeklődött Monroe munkája iránt, és meghívta őt, hogy csatlakozzon a Gateway Process nevű titkos projekthez, amelynek célja a technikák használata a távolbalátáshoz. A titkosítás alól feloldott dokumentumok szerint ennek a programnak az volt a célja, hogy megváltoztassa a tudatot, lehetővé téve a résztvevők számára, hogy hozzáférjenek az intuitív tudáshoz és más dimenziókhoz.

E kísérletek során a résztvevők sötétben ültek fejhallgatót viselve, és interdimenzionális entitásokkal találkoztak. Robert szerint az alanyok gyakran találkoztak interdimenzionális entitásokkal. Leggyakrabban hüllő humanoidokat láttak.

A nézők krokodil tulajdonságaik miatt “aligátoroknak” nevezték a rejtélyes lényeket. Érdekes módon Monroe már jól ismerte ezt a nyugtalanító fajt. Számtalan expedíció során azonos szauruszi lényeket figyelt meg.

Több mint 35 éven át gyűjtött adatokat ezekről a megdöbbentő lényekről.

Íme, amit feltárt: Évezredek óta az emberiséget a reptiliánoknak nevezett aljas gerincesek irányítják és rabszolgává teszik, akik a 4. dimenzióban működnek, láthatatlanok a legtöbbünk számára, de azok számára láthatók, akik képesek érzékelni a látható fény korlátozott spektrumán túl.

Ezek a parazita entitások a spirituális életerőnkből élnek, amit Monroe “loosh”-nak nevez, és a negatív és alacsony rezgésű energiára támaszkodnak a túlélésükhöz. A Földet hatalmas farmnak tekintik, és olyan emberi érzelmeket gyűjtenek be, mint a félelem, a gyűlölet, a szorongás, a harag és a
depresszió.

Az emberekével egyenlő vagy azt meghaladó intelligenciával ez a megfoghatatlan gyíkszerű faj felsőbbrendűnek és az emberiség uralkodóinak tartja magát.

Robert Monroe transzcendentális törekvéseket folytatott 1995-ben bekövetkezett haláláig. Hite soha nem változott, és gyakran figyelmeztetett a baljós spirituális vámpírokra.

De ismert egy Samantha McDonald nevű brit nő esete, aki azt állította, hogy az 1990-es években történt első kapcsolatfelvétele óta többször is elrabolták reptiliánok, de minden elrablás alkalmával elvették tőle az emlékeit. 2014-ben meghívást kapott egy brit beszélgetős műsorba, a “Thi Morning”-ba, ahol elárulta, hogy két idegen faj, a szürkék és a reptiliánok dolgoznak együtt.

Azt mondta, hogy amikor felébredt, tűnyomok, karcolások és zúzódások voltak a testén. “Megkérdeztem tőlük, hogy mit akarnak velem, és azt mondták, azért jöttek, hogy elvigyenek engem és a családomat.

Amire vágytak, az az energiám és a lelkem esszenciája volt. Nem tudom, miért jönnek vissza hozzám. Azt hiszem, ennek köze van az energiáimhoz, mivel gyógyítással és meditációval foglalkozom.”

Dr. Ellis Silver, az “Emberek nem a Földről származnak: A bizonyítékok tudományos értékelése” című könyv szerzője erősen hisz abban, hogy a földi életet idegenek indították el több ezer évvel ezelőtt. Azt mondta: “Az emberiség állítólag a legfejlettebb faj a bolygón, mégis meglepően alkalmatlan és rosszul felszerelt a Föld környezetére: károsítja a napfény, erős ellenszenv a természetben előforduló élelmiszerek iránt, nevetségesen magas a krónikus betegségek aránya és így tovább.”

Ellis szilárdan hisz abban, hogy a Föld valamiféle galaktikus börtön, amelyet idegenek készítettek, hogy viselkedésleckét tanítsanak az embereknek. Hasonlóképpen, 2019-ben a METI (Messaging Extraterrestrial Intelligence), egy San Francisco-i székhelyű kutatási szervezet tagjai összeültek Párizsban, és felvetették, hogy mindannyian egy idegenek által működtetett galaktikus állatkertben élünk.

Florence Raulin Cerceau, aki a METI igazgatója és asztrobiológus, elmagyarázta: “Ezt a rejtvényt, hogy miért nem fedeztük fel a földönkívüli életet, gyakran megvitatták,” hozzátéve:

“De ennek a műhelynek az egyedülálló fókuszában sok beszélgetés foglalkozott egy ellentmondásos
magyarázattal, amelyet először az 1970-es években javasoltak, az úgynevezett ‘állatkert hipotézissel’.” A METI elnöke, Douglas Vakoch mérlegelt, mondván: “Talán földönkívüliek figyelik az embereket a Földön, hasonlóan ahhoz, ahogy mi nézzük az állatokat az állatkertben.”

John Ball, az MIT kutatója 1973-as cikkében bemutatta az állatkert hipotézisét. Azt írta: “A földönkívüli intelligens élet szinte mindenütt jelen lehet,” hozzátéve: “Az ilyen élet látszólagos kudarca, hogy kölcsönhatásba lépjen velünk, azzal a hipotézissel érthető, hogy egy vadonterület vagy állatkert részeként különítettek el minket.”

Ezenkívül az Egyesült Államok hadseregének korábbi kémelhárítási különleges ügynöke, az UFO-k szószólója, Luis Elizondo elmagyarázta érvelését, és azt állította, hogy az UFO rejtélyek “komorrá” tették. Spekulatív ötletei egyenesen a 20. század közepéből származnak, különösen az úgynevezett “állatkert hipotézis,” amely akkoriban számos történetben megjelent, és azt képzelte, hogy a Föld lényegében egy állatkert, amelyet idegenek működtetnek.

“Mi van, ha kiderül, hogy van egy másik faj, amely még magasabban van ezen a létrán, mint mi? Szükségünk van-e a mai társadalmi intézményekre, szükségünk van-e a mai kormányzati és vallási szervezetekre, ha kiderül, hogy van valami más vagy valaki más, ami technológiailag fejlettebb, és talán evolúciós szempontból is fejlettebb? Egész végig csak vesztegettük az időnket? Vagy pontosan azt tesszük, amit tennünk kellene?

Mi van, ha kiderül, hogy az emberiség valójában csak egy állat ebben az állatkertben? Korábban állatkerti gondozóként láttuk magunkat, de talán csak egy kiállítási tárgy vagyunk az állatkertben? Mit jelentene ez számunkra?

Tehát, amikor azt mondom, hogy ‘komor’ vagy ‘kijózanító,’ akkor arra gondolok, hogy eljön az a pont ebben a beszélgetésben, amikor meg kell békülnünk önmagunkkal, bármit is jelentsen ez, bármilyen filozófiai háttérrel is rendelkezel.

Ez mindannyiunkra hatással lesz. És szerintem ez fontos. Olyan helyzetben találjuk magunkat, ahol a történelmet esetleg újra kell írni? Szóval erre gondoltam.”

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!